Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (372)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Oi, tak už to chápem. Po znovu pozretí som veľmi prekvapená, že skvost má vôbec tak vysoké hodnotenie. Napíšem spoiler, ale pri tomto filme je to celkom zbytočné. Je to tak predpokladateľné, že sa naozaj čudujem, že scenár nepísal postihnutý chlapec z materskej škôlky. Už samotný fakt, že si herečka nasadí parochňu a kvalitnejšie handry, pozerá sa "svojmu milému" do očí a on si nevšimne podobnosti nasvedčuje tomu, že je niekto retard. Slušné herecké obsadenie, na čele s rodinou Cyrus (podľa môjho názoru sa môžu pýšiť slušným talentom aj v oblasti hrania) rozkurvý čo sa dá, afektovane prehráva scény a pôsobí neprofesionálne. Hudba, pre mladých, ale úprimne, keby hlava povedala "show me what you've got", nevyhrali by sme. Odhalenie hlavnej hrdinky na konci by dopadlo podobne tak v paralelnom vesmíre, kde sú všetci slepí a s IQ húsenice. A ten záver? Vtip starý ako horkýže slíže. Čo k tomu povedať na záver? Nemala som to znovu pozerať a uchovať si ten pocit, ktorý som nadobudla keď som mala tak 11 rokov. A pritom taky dvojitý život nie je vôbec ohraná téma, žeby sa s ňou nedalo pracovať. ()

4daPeace

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak nekteri/vetsina, kdo vi, ze tenhle film proste neni pro ne aka je to sracka, tak na to stejne jdou do kina nebo si to stahnou? Proc? Aby tady machrovali odpadnim hodnocenim? Nebo to ani nevidi a uz hazou odpad? Ja vim, ze film je pro me osobne odpad a proto se mu zdaleka vyhnu, jak jen to bude mozne, toto co prave ctete je moje nejblizsi priblizeni se k nemu, ale nebudu to hodnotit, nikde nenavistne hejtovat atd. Zamyslete se lidi. Peace. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Cukrátka od Disneyho mě nikdy urazit nebo znechutit nemohla. Spíš naopak. I proto mě mrzí, že je Hannah dějově nebývale vybrakovaná a já svých celých 50% dávám za tu sladkou tvářičku a přesně padnoucí songy podlamující moje popová kolena. A to, že z téhle podívané musí na amerických maloměstech pukat vzteky, mi na tváři doteď vyluzuje nebývalý úsměv. Třetí hvězda částečně z trucu. Nic mě neštve víc než automatická negativní záštiplná vlna na všechny dospívající holky, které jsou přece "typicky americké". ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačný vítěz guilty pleasure za rok 2009, i když mě to nebavilo tolik, jako o rok starší High School Musical 3. Ale je to dáno i tím, že jsem šel na film nepolíbený kultem seriálu Hannah Montana. Je to tak nepokrytě hloupé, že jsem ani neměl potřebu, se vůči filmu jakkoli vymezovat. Osobně bych dal filmu kategorii R, protože Miley Cyrus v obtáhlém triku a džínách a rozkošně naducanými tvářičkami je vrcholně znepokojivý erotický objekt. ()

_Moon_ odpad!

všechny recenze uživatele

Podle uživatele T2 film vydělal celosvětově $87.121.261 (z toho $78.158.890 pouze v USA). Dle internetových zdrojů by se cena vstupenky do kina v USA mohla pohybovat kolem $10. Tento skvost tedy navštívilo kolem 800.000 diváků. Přátelé, od chvíle, kdy jsem zjistil, že Pamela Anderson je již vdaná, jsem nezažil větší zklamání. Poznámka na závěr: Přiznávám se, že jsem neviděl podstatnou část filmu. Je tedy možné, že mnou neviděný kus obsahuje nějaké převratné scény. Nicméně nutit mě, abych toto veledílo shlédl celé by bylo zcela jednoznačně proti Ženevské úmluvě o zacházení se zajatci. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)
  • Ve filmu se mihne i Brandi Cyrus, sestra Miley. (SmileyGirl)
  • Taylor Swift má ve filmu krátké cameo. Zazpívá jednu píseň během candrbálu. (Claude Speed)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama