Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Řízné mystery nenechá nikoho na pochybách, že Smith u jeho psaní trpěl depresí, ze které se potřeboval vypsat. Hlavní hrdinka se ocitá až po uši v děsivé noční můře. Když se zdá, že z ní už, už dostává, tak zabředne ještě hlouběji. Z psychoterapeutického hlediska úžasné a jako film to taky funguje skvěle. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovou smyčkou, kdy hrdina (zde hrdinka) potkává sama sebe, mě zrovna dvakrát neberou. Hlavně proto, že často nedokážou schovat či rozmělnit nelogické momenty a okamžiky a divák se za chvíli nachytá při tom, že už je jen vyhledává a nekoncentruje se na děj. Triangl ale velmi mile překvapil. Logické chyby tam asi nějaké byly (vybavuji si snad jeden), ale neměl jsem chuť je vyhledávat, protože jsem se plně soustředil na hlavní hrdinku, která to táhne celé a dost dobře. Rozhodně mnohem lepší než Los Cronocrímenes, který jsem právě díky výše zmíněnému nebyl schopen dokoukat. Melisse se v horrorovém žánru, zdá se, velmi zalíbilo a já to mohu kvitovat jen s povděkem. Možná není nějak extra hezká nebo vynikající herečka, ale je zajímavá. A mě se stejně líbí. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších mysterióznych thrillerov (horor vážne nie) vôbec. Mám rád filmy, ktoré ma donútia premýšľať a špekulovať nad pointou a tá je v tomto prípade teda poriadne zakuklená. Dostala ma aj veľmi výrazná atmosferická zložka, mystérium a tajomno tu doslova vykukujú spoza každého rohu. Príbeh tak vcucne všetku pozornosť diváka, že si ani neuvedomí a už je koniec. O filme sa preto toho veľa nedá popísať bez toho, aby človek nespoiloval a to by bola veru škoda. Po technickej stránke nemám väčšie výhrady, celkový dojem je teda vynikajúci, odporúčam všetkým milovníkom totálne zamotaných mindfuckov. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I přes velmi slušný začátek mě Triangle o svých kvalitách příliš nepřesvědčil!! A nebylo to jen proto, že jsem se v něm ne vždy orientoval.. Naštěstí leccos vytáhne pohled na Melissu George, okatou, vyzývavě oblečenou slečnu, která splňuje žánrová klišé tím, že ráda leze a prozkoumává temné místnosti, od kterých by jiní šupem utíkali. Hlavně ale nabízí poměrně zajímavý námět. Další z britských nadějných tvůrců Christopher Smith už kdysi potrápil Franku Potente v Metru, teď bych v jeho podání ale uvítal spíš nějakou přehlednou vyvraždovačku, a ne mnohdy jen na efekt natočený „smyčkový experiment“.. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Sizyfovským balvanom spomínaným vo filme je pomerne veľmi jednoducho vystihnuteľná aj podstata toho o čom tento film je. O zacyklenom a nikdy nekončiacom uzle, ktorý nemožno rozmotať. Len je škoda, že poznáme iba "trest" ale nie aj jeho príčinu...Videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama