Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako pri dvojke, to je fakt. Našlo sa tu veľa komických situácií a gagov, ale trocha mi vadilo, ako stále nešťastnou náhodou nadrogovávali tú malú. Stále to však nebolo nič extra, na jednotku to určite nemá. Viac, ako samotní hlavní hrdinovia a ich bláznivé činy ma zaujala krátka scénka s Neilom Harrisom. Páni, to bolo niečo. Kto má rád muzikál, určite si príjde na svoje, aj keď je to naozaj krátke. Vážení, žije medzi nami druhý Fred Astaire a možno má na to, aby ho aj tromfol. Nevedel som, že je tak perfektný muzikálový herec, klobúk dole. Keby som bol na Brodway, určite si na neho kúpim lístok, za pár rokov môže byť legenda. A to aj napriek tomu, že muzikál moc neobľubujem. 55/100 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

I na potřetí poměrně zdařilý vyhulený výplach, který těch pětaosmdesát minut funguje asi tak, jak má, pár scén je vyloženě přestřelených, ale zase je fakt, že se pohybujeme v areálu s hustotou zajointování přibližně jeden joint na tři metry čtvereční. Zbytečně krátká a sestříhaná byla scéna s jeptiškami, tam se mohla kamera zkouřeného kameramana na chvíli zastavit nebo alespoň o trochu zpomalit. Jinak zde padla snad všechna klišé z top desítky nejklišovitějších scén ever a víc k tomu nemám co říct. Spíš ta padesátka by byla objektivnější, ale čert to vem. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi prvni dobrodruzstvi Harolda a Kumara, a porad tezce nesete srackoidni dvojku, tohle pro vas bude pecka. Prijemne absurdni humor, waflebot co zabiji lidi, 3D vychytavky co do jiste miry vlastne funguji i ve 2D, bozi Neil Patrick Harris a hlavne navrat ke korenum pratelstvi mezi Haroldem a Kumarem. Popravde moje ctyr hvezdickove hodnoceni je hodne benevolentni, samozrejme to zdaleka neni tak bezchybne, jsou tam i nejake nadbytecne sceny s fekaliemi a zfetovane decko taky bylo moc, ale i pres to jsem si film uzil a po delsi dobe se opravdu pobavil, prijemna uletacka oddychovka. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vánoce po "haroldukumarovsku". Místo vánočních dárků se bude rozdávat převážně hrubozrnný humor, pro který je tahle dvojka známá. S Haroldem a Kumarem se setkáváme v období, kdy už spolu nekamarádí. Harold je ženatý s hispánskou kráskou a jeho tchán ho nerespektuje z jistých rasových důvodů, a oproti tomu Kumar stále vydatně hulí kvalitní matroš a vzpamatovává se z rozchodu se svojí přítelkyní. Netrvá to dlouho a tajemný vánoční balíček nerozlučnou dvojku zase svede dohromady. A když navíc shoří sváteční jedle, kterou Harold dostal od svého tchána darem, je to sakramentský důvod, jak o Vánocích prožít noční jízdu plnou karambolů, trapasů, obscénností a bláznivého humoru, který umí namíchat a podat dvojice Kal Penn a John Chu velmi osobitě a originálně. Když jim navíc zdatně sekundují Elias Koteas jako obávaný ruský mafián, Danny Trejo jako obávaný tchán a dále Eddie Kaye Thomas, David Krumholtz, Melissa Ordway a Neil Patrick Harris v roli sebe sama, je na komedii plnou 3D efektů radost pohledět. Jenže eskapády jsou někdy až nepříjemně nevypointované a divák čeká při každém vtipu, že se umlátí smíchy. Není tomu tak. Nedal se však u třetího pokračování očekávat ohňostroj vtipů a nápadů. Každý ohňostroj jednou skončí, a i tady je ke konci filmu cítit docházející invence. Nebylo to tak výrazné, abych šel s hodnocením dolů. Harold & Kumar dokáží povýšit i méně fungující gagy, a pak se tolik nehledí, jak byl gag trapný. Je sice dávno po Vánocích, ale s prima dvojkou kámošů na celý život, se teprve dají slavit pořádně zábavně a zhuleně. 70% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Na konci, když se u Harolda (John Cho) náhle zjeví stromek, můžeme vidět zkrvavenou čepici Santa Clause. O asi minutu později ji má Santa opět na hlavě. (samik81)
  • Přítele postavy Neila Patricka Harrise ztvárnil jeho skutečný homosexuální partner. (johhny007)

Reklama

Reklama