Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pozitivní u tohoto filmu je, že se snaží probouzet to pozitivní v nás. Filmařsky a často i herecky je to však poměrně horší. Scénář je prvoplánový až hanba a kdejaký elév scenáristiky vytuší, že se vše chystá na předzávěrečnou kapesníčkovou a slzopudnou scénu. Ještě že tam papoušek udělá občas nějaký humor. Btw, když nakonec zjistíme, že všichni hlavnímu hrdinovi chtěli pomoct a pomáhali, nemusel bojovat s nějakými předsudky, jak to, že mu tak dlouho trvalo se vyrovnat sám se sebou? ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Film, který způsobil rozmazání mé řasenky a díky tomu teď vypadám jako zombie....tak ... ještě vyhodit pár posmrkaných papírových kapesníčků a začnu se konečně věnovat psaní komentáře.... Já si zatím nedokážu moc dobře představit, jak bych se chovala, co bych říkala nebo jak bych byla schopná fungovat dál, kdyby mi někdo opravdu blízký umřel ... Ve filmu byly okamžiky velmi dojemné, opravdu velmi a za to jak mě dostaly tam kam měly, dávám své tři hvězdičky. Co mi zkazilo dojem dokonalé romantiky .... tak to byla absence určité dějové linky, klasický americký zvyk jako jsou skupinové terapie a na konci, že jeden začne tleskat, pomalu se k němu připojí další, až tleská celý sál, všichni jsou dojatí a vstávají ze svých sedadel ... tak tyhle momenty mi tam vadily nejvíc. Na druhou stranu si myslím, že tento film chtěl prezentovat hlavně to co se v člověku odehrává nebo co prožívá, když se v životě setká s takovou tragédií. Jen jsem byla překvapená, že v tak celkem béčkovém scénáři hrálo tolik zajímavých herců. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem shlédla film, na jehož konec jsem se až nehorázně těšila, přečetla jsem si zdejší komentáře pro případ, abych neopakovala již napsané. Jenže nejde to asi jinak. Film je prostě nezajímavý, konec v hotelu je jak parodie na dojemné konce romantických filmů a naprosto mě dorazily bonusy na dvd, které Vám odkryjí, co všechno můžete udělat pomocí počítačových triků. Chválu si ale zaslouží floristé, kteří vytvořili ve filmu ty nádherné kytice. Mohl to být doják, ale z mého pohledu spíš horor. Takže jedna hvězdička pro floristy filmu a Johna C. Lynche, ten jediný odvedl svou práci na jedničku. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Z valné většiny typický romantický film, který hned na začátku ztroskotá na hlavní pointě romantického filmu - mezi hlavními hrdiny totiž není žádné pouto, žádná přitažlivost. A to, že si Aniston najde dalšího "kluka" hned dva dny po rozvodu je dalším filmovým snem. Já vám vlastně ani nevím, proč jsem se na film chtěl dívat... asi kvůli Eckhartovi, kterého mám rád. Zde však i přes veškerou snahu působí nevěrohodně, což hážu na bedra pana režiséra. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)

Reklama

Reklama