Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

decouble 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou v podstatě klasickou americkou komedií plnou známých žánrových postupů a schémat, v které dva muži konečně projdou trnitou cestou k dospělosti. Avšak "Role Model" jsou naštěstí chytře napsaní, zasazeni do originálního - skoro epického prostředí, vtipní, navíc si lehce pohravají s popkulturou a dívat se na ústřední hereckou čtveřici je zkrátka radost (ten černoušek v KISS kostýmu je boží). Možná jsem se nechal unést, ale takový film jsem zrovna potřeboval vidět. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nereálná pohádka o tom, jak se dva nic moc chlapi dali dohromady se dvěma dětskými outsidery (nic sexuálního) a pak si porozuměli. Kostra příběhu naplňuje očekávané klišé, originální jsou detaily. Například švihlá zakladatelka nadace na pomoc dětem – jejich reklamní spot patří k nejlepším propagačním videím vůbec a zároveň je vtipně paroduje. Nebo některé scény z těch hraných středověkých bitev u parkoviště (pro mě je vítězem kentaur). Ale, bohužel, vyústění příběhu bylo trapné a sentimentální. SHRNUTÍ: Skupiny historického šermu se jako nákaza rozšířily všude. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Pár hlášek, které stojí za citaci, právem velká role pro Paula Rudda, neprávem malá role pro Elizabeth Banks, důkaz, že Seann William Scott umí zahrát i snesitelnou modifikaci Stiflera a jako bonus upozornění, že Christopher Mintz-Plasse připomíná Marvina Hamlische zamlada. Nejvtipnější film o LARPu. 75% Zajímavé komentáře: Cervenak, genetique, teutates ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou po většinu stopáže celkem nadprůměrnou komedií, kde až nečekaně sehrané duo Rudd-Scott hláškuje ostošest, ale závěrečná dvacetiminutovka z toho dělá naprostou srdcovku. Při natáčení poslední třetiny filmu se totiž museli všichni neskutečně vyblbnout a všechna ta radost ze hry se bezpečně přenáší i na diváka. "You wanna come see my turtle?" "I'm fine." :) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

V 90tom som poznal hru ' Dračí doupě ' a tí maníci sa naozaj tak ' dusili' mečmi. Myslím tých, čo to hrali. Ale k filmu. 'Krúti' sa okolo deciek, ale to vôbec neprekáža. Naopak, malý Ronnie ( Bobb' e J. Thompson) ako Gene Simons z Kiss... no jeba!!!! Fantastické a nenásilné ' hlášky' ako : " It' s a classic case of a guy on d ground. " , alebo " Who d fuck is Martin Hamisch?! " ma konštantne držali v jednom vyškerenom úškľabku. Ale chýbalo tomu niečo. Chýbala tomu tá ' čerešniška na šľahačke' v podobe obrovskej salvy smiechu. Tá prišla v 27. minúte do konca filmu, v Burger Hous- e , ked Paul Rudd mrkne pohľadom na chlapíkov odetých do historických kostýmov- " How is it goin' ? " !!! LOL!!! Už som bol rozhodnutý za plný počet, ked tým rozmaznaným koncom to posrali a odsúdili u mňa za 4* . ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • V jeden natáčací deň sa na jednej improvizovanej Paul Rudd začal tak smiať, že si pocikal nohavice. (Arsenal83)

Reklama

Reklama