Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (174)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Óh a pamatujte !! Nic není tak marné, jak to vypadá.." Tedy až na pár výjimek.. A mezi ně bohužel patří i Sestra v akci 2, stejně protivná jako to škrábání na tabuli !! Ačkoli výborná Whoopi Goldberg znovu vypadá jako tučňák, hláškuje jako o život a tenhle sequel je vlastně těmi famózními gospelovými hity narvaný, podobně jako Whoopiina sestra Marie Kredenc, totiž vlastně Deloris, do čehokoli, co má kdykoli na sobě, až k prasknutí, nestojí coby nadpozemsky nablblá rádoby moralita vůbec za nic.. Beznadějný Bill Duke, co si zde navíc zahrál prodavače, totiž platí za velmi špatného režiséra.. Nedivím se, že z toho Jamese Coburna pálily prsty..;) Amen !! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce určitý pokles dolů. Whoopi Goldberg opět předvedla dobrý herecký výkon, zbytek hereckého obszaení v pohodě. Příběh už mě tolik ale nezaujal. Vtipných scén je zde méně. Finální sborový zpěv žáků, které hlavní hrdinka nacvičila se opravdu povedl a byl lepší než v jedničce - asi tohle zachranuje film před horším hodnocením. Takže nakonec film hodnotím na 57% = *** ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman a Miles Goodman: 1. Greatest Medley Ever Told ,2. Never Should've Let You Go ,3. Get Up Offa That Thing/Dancing in the Street ,4. Oh Happy Day ,5. Ball of Confusion (That's What the World Is Today) ,6. His Eye Is on the Sparrow ,7. A Deeper Love ,8. Wandering Eyes ,9. Pay Attention ,10. Ode to Joy ,11. Joyful, Joyful ,12. Ain't No Mountain High Enough , ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dosť naivný film s ďalším splnením americkým snom. Moderná kultúra 90. rokov na plné obrátky. Dobré piesne, všade plno úsmevov, nezmyselne klejúce mníšky a ostatní pracovníci náboženskej školy, rodičia a štátni zastupitelia, ktorí zmenia názor ako obratom na všetko, po výhre v súťaži a kopa iných nezmyslov a hlavne plno klišé. Film o rebelujúcej mládeži a zlej finančnej situácií v štvrtiach v amerických mestách, tak takých filmov je veľa. Ja som si tento nikdy nejak neobľúbil. ()

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně podbízivá a pitomá komedie, plná opravdu laciných a trapných rádoby humorných gagů. Ani trochu mi nepřišla vtipná představa zpívajících jeptišek. A když k tomu připočtu jak rychle se nevychovaní středoškoláci otočili k dobrému a jak trapně se všichni otočili k dobrému jen proto že Whopi Goldbergová v roli sestry si vzala veliký srdcedrásající proslov do duší těch studentů. A strašně zajímavé bylo , že celá třída se rázem proměnila v třídu plnou Whitney Houston a Karla Gotta, která svým zpěvem vydělává na provoz své školy.To je ale blbý! Vyloženě trapná podívaná z ještě blbejším dabingem mě teda ani trochu nerozesmála a když vidím ty neustálé reprízy tak vždy jen mávnu rukou, protože za nic víc to nestojí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Děti jsou ve scéně, kdy nastupují do autobusu směřujícím na soutěž, oblečeny v uniformách. Po příjezdu však vystupují v běžném oblečení. (Sydney008)
  • V prvom filme nosí sestra Mária Robert iný habit ako ostatné mníšky. To preto, že je novicka. Pozornému oku neujde, že aj v pokračovaní stále nosí habit novicky, aj keď už uplynulo niekoľko rokov. Nejde o žiadnu chybu, pretože ak sa mníška necíti byť pripravená stať sa plnohodnotnou mníškou, môže byť novickou, ako dlho chce. (martin1m2)
  • Keď otec Thomas hovorí sestrám, že Deloris je zabávačka v Las Vegas, sestra Mária Robert zdvihne ruky k svojej tvári. Hneď na to ich má ale zložené po boku tela. (martin1m2)

Reklama

Reklama