foto

Pat Crawford Brown

  • nar. 29.6.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.7.2019 (90 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Caught on Tape
2012 Divorce Invitation
2011 2ND Take
Oliver's Ghost (TV film)
2009 Boutonniere
Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Super Capers
2007 Norbit
2006 El Cortez
My dva a křen
2005 Šílená láska
2004 Memron (TV film)
2003 Bratři jak se patří
Daredevil
2001 The Medicine Show
Tři staré grácie (TV film)
Woman Every Man Wants, The
2000 V roli Mony Lisy
1999 Živelná pohroma
1998 Jack Frost
Johnny Skidmarks
Kmotříček
1997 Romy a Michele
1996 Johnny Mysto: Boy Wizard
1994 Bolestná realita
Malí obři
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
Noc uprchlíků (TV film)
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Demonic Toys
Divoký anděl
Sestra v akci
Smyslná orchidej 2
1991 Rocketeer
Sins of the Mother (TV film)
1990 Vražedné poselství
1989 Amazonky z avokádové džungle smrti
1988 Elvíra - Vládkyně noci
Liberace: Behind the Music
Sladkých osmnáct
1985 Do You Remember Love (TV film)

TV seriály

2014 13 Nights of Elvira (TV seriál) - a.z.
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Fancy Party (S03E09)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Last of the Red Hat Lovers (S05E24)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Šampionka v teráriu (S07E02)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Psychologie odchodu (S02E03)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
I Believe in Angels (S02E14)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tři dny sněhu (S04E13)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Cracks the Liberty Bell (S04E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Magická show (S05E06)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Children of Ghosts (S02E18)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
S uměním to není lehké (S04E05)
další epizody (11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krásná neznámá (S07E12)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Cork Screwed! (S02E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Děti a Art (S03E08)
Prásk! (S03E07)
další epizody (7)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
Z tebe by se jeden zbláznil (S02E02)
další epizody (6)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Ve slepé uličce (S01E06)
Vstupte, cizinče (S01E05)
Arrested Development (TV seriál)
Missing Kitty (S01E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a ztracená babička (S02E13)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
Tik, tik, tik, bum! (S04E18)
Rodinná záležitost (S04E12)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pohřeb na přání (S02E17)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Doublemeat Palace (S06E11)
2001 Danny (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Na výletě (S01E19)
1999 Grown Ups (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Denby's Kid (S01E07)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Proposal (S02E14)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
DiResta (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Guys Like Us (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Šťastná cesta / Muž ve staré Fordce / Sólokapr / Anděl na palubě / Buenos Dias (S02E11)
1997 Alright Already (TV seriál)
Chicago Sons (TV seriál)
Claude's Crib (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Krize (S01E17)
V jedenáct vysíláme (S01E16)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sloužit a chránit (S01E06)
Faculty, The (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jedna noční služba (S02E18)
Kutil Tim (TV seriál)
Strach z létání (S05E17)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Fresh Prince (TV seriál)
A jsme u konce, část první (S06E23)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Deadly Games (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Bingo (S09E21)
1994 Ellen (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Tom (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
Fresh Prince (TV seriál)
Svátek matek (S04E23)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Middle Ages (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
A přece se točí (S03E09)
Báječná léta (TV seriál)
Test (S06E09)
Vojín Wayne (S05E14)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
1989 Brand New Life, A (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Siege (S01E03)
1986 Amen (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Still Life / The Little People of Killany Woods / The Misfortune Cookie (S01E14)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky