foto

Pat Crawford Brown

  • nar. 29.6.1929 (88 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Caught on Tape
2012 Divorce Invitation
2011 Oliver's Ghost (TV film)
2ND Take
2009 Boutonniere
Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Super Capers
2007 Norbit
2006 El Cortez
My dva a křen
2005 Šílená láska
2004 Memron (TV film)
2003 Bratři jak se patří
Daredevil
2001 The Medicine Show
Tři staré grácie (TV film)
Woman Every Man Wants, The
2000 V roli Mony Lisy
1999 Živelná pohroma
1998 Jack Frost
Johnny Skidmarks
Kmotříček
1997 Romy a Michele
1996 Johnny Mysto: Boy Wizard
1994 Bolestná realita
Malí obři
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
Noc uprchlíků (TV film)
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Demonic Toys
Divoký anděl
Sestra v akci
Smyslná orchidej 2
1991 Rocketeer
Sins of the Mother (TV film)
1990 Out of Sight, Out of Mind
1989 Amazonky z avokádové džungle smrti
1988 Elvíra-vládkyně noci
Liberace: Behind the Music
Sladkých osmnáct
1985 Do You Remember Love (TV film)

TV seriály

2014 13 Nights of Elvira (TV seriál) - a.z.
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tři dny sněhu (S04E13)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Magická show (S05E06)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
Tik, tik, tik, bum! (S04E18)
Rodinná záležitost (S04E12)
2003 Arrested Development (TV seriál)
A.U.S.A. (TV seriál)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pohřeb na přání (S02E17)
2001 Danny (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Grown Ups (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
DiResta (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Guys Like Us (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Šťastná cesta / Muž ve staré Fordce / Sólokapr / Anděl na palubě / Buenos Dias (S02E11)
1997 Alright Already (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Claude's Crib (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Chicago Sons (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Deadly Games (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Tom (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Middle Ages (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
1989 Brand New Life, A (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace