Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Moni33 

všechny recenze uživatele

Někdy nechápu, jak mohli zrovna Jonas Brothers dopustit aby hráli v takové slátanině. No neříkám, že jsem jejich obrovská fanynka, ale jejich písně se dají poslouchat. Nemám zrovna v oblibě tyhle disneyovské muzikály, vše tam působí naprosto nereálně dokonale! Jak říkám, zde se mi líbili pouze Jonas Brothers :) Demi Lovato je jak zpěvačka tak herečka příšerná! A některé ty písničky, co zde zazní jsou hrozné! Jediná nádherná byla ta, co zpíval Nick...:) Jinak mě na filmu skoro nic nezaujalo. Možná jenom některé vtipné scény Kevina (ani nevím jestli se takhle jmenují ve filmu:)), když dostane ty malé rockery :) Vždy mě rozesměje ten jejich žertík ve videu, jak mu na ruku nastříkají šlehačku :) ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť ako obrovsky vážny kritik filmov. Sám síce nie som na seba moc hrdý, že som film ktorý je určený pre teenagerov a deti videl 2 krát,no podotýkam , že vždy to bolo za účelom odpočinku po prekalenej noci. Čiste z pohladu detského(či rodinného) muzikálu je Camp rock 2 tak isto ako jednotka úplne neškodnou a dokonca mierne poučnou zábavkou. Jednoducho disneyovka posledných rokov. Takže veselo do toho a neberte sa príliš vážne. Určite zo mňa neubudlo a uvedomil som si to, že dnes puberťákom stačí k zábave to isté, čo pre rokmi stačilo mne. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za jedno odpoledne jsem se podívala na oba díly a musím říct, že dvojka byla daleko lepší, nejvíce se mi líbilo to nadšení a odhodlání vyhrát, i když se jim to nepodařilo, vyhráli jinak, například Shane a Matchie, jsou oba spolu a co jeho brácha a dcera majitele camp staru. Nemám co vytknout, tento film sice nepatřil mezi ty nejlepší, ale musím se na něj podívat znovu, moc mne překvapil. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí zahnat dlouhou chvíli a trošku se i pobavit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nesedím každý den před televizi naladěnou na Disney chanel, nemám kluky Jonasovy vylepené nad postelí, zkrátka nejsem fanoušek tohoto druhu zábavy. Ke Camp Rocku jsem se dostal vlastně jen proto, že ho dávali v TV a já se neměl zrovna na co jiného na práci, ale hodíme-li za hlavu zaujatost, pomineme stokrát omílané téma, jde o neškodnou zábavu pro náctileté s příjemnými písničkami a choreografiemi. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát 2*, ale nemohla jsem se přenést přes to, jak na konci Mitchi, u ohně, tu hubu otevřela jak Lucka Bílá a bohužel u toho vypadala hůř. Příběh - ha, ha, sezbírané všechno kolem. Písničky, choreografie; high school musical (1,2,3), Let's dance (1,2,3) + trocha originality. Silná jedna hvězdička. Děkuji, že jste pomohli mému supersarkastickému úsměvu na svět. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Celkem bylo pro film nahráno 52 písní, většina však byla vyřazena (odmocnina)
  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)

Reklama

Reklama