Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Svižný a akční animák s parádní hudbou a dobře udělanou akcí. K tomu navíc spousta sexy amazonek. :-) Pokud se chcete dozvědět něco o známé postavě amazonské superhrdinky, ze stáje DC comics, pak je tenhle animák jasná volba. Silné 4* 83%

x_LUKAS_x

x_LUKAS_x (hodnocení, recenze)

Mám moc rád animované filmy, ale tohle mě zklamalo. Animace je docela v pořádku i hudba. Ale tolik pitomých a nesmyslných scén, které by šli zpracovat při troše usilí daleko lépe. A některé dialogy jsou otřesné. Nerozumím tak vysokému hodnocení. Asi se lidi nechali omámit kreslenými přednostmi amazonek.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Lauren Montgomery... Dva uzasne filmy... Doufam, ze ty holce nekdy sveri i hrany film. Prevalcovala by tu prumernou komiksovou smiru.

Reklama

Reklama