Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Co dál s Wonder Woman, feministickou princeznou Amazonek navlečenou v hvězdách a pruzích, zaprášeným reliktem naivního komiksového pravěku? Na to tento povedený animovaný origin neodpoví, její zápas s bohem války Árem se však může pyšnit svižnými bojovými scénami, živými postavami a hlavně notnou dávkou vtipu při poznávání moderního světa a mužského plémě. Být to scénáristicky trochu dotaženější (nezvěstný sestřelený pilot se vrátí do práce a nikdo se neptá, v jednu chvíli bojuje s mytickými kreaturami schopněji než WW sama), tu čtvrtou bych asi dal. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po několika viděných animovaných filmech jsem k tomuto přistupoval s lehkou opatrností. A nebylo třeba, protože od WW se vám dostane přesně to, co očekáváte. Perfektní grafika a hlavně PŘEHLEDNÉ souboje, kdy nemusíte stopovat každý snímek jenom proto, abyste zjistili, proč někomu upadla hlava. :-) No a na závěr musím zmínit příběh, který si vzal do vínku mytologii řeckého božstva. A navíc je to i vtipné... Paráda! 80% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po včerejší teamovce J.L. zánik jsem si představoval poklidnější film o původu Wonder Woman, ale kdeže, na zdržovačky není čas a s epičností není třeba šetřit :-). Ares vs. Diana a.k.a. Wonder Woman. Nečekal jsem od Wonder Women velké akce a zajímal mě hlavně její původ, neboť je to největší a nejpropagovanější hrdinka od DC comics, o které jsem vlastně nic nevěděl. Zapoměl jsme přitom na fakt a na váhu slova hrdinka. WW je bezkonkurenčně jedna z nejdrsnějších girls ve světě komixů. Její původ je přímo božský a akcí se opět nešetří, do toho letmo romantiky, našláplé tempo a o kvalitních 70 komixových minut je postaráno. Pro nadšence povinnost, pro příležitostné diváky možná průměrný animák. Já se řadím do první skupiny, tudíž 4* s menší rezervou. Drsné hochy mám v akci přece jenom radši. Nevím jak velký úspěch by sklidila hraná verze. Vyzněla by možná naivně, pro hranou verzi není ani kostým moc cool a kreslená nadsázka se podstatně líp vstřebá. Šanci bych jí ovšem dal. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že je Wonder Woman Amazonka s lasem, ale že je to samotná bohyně jsem netušil (Dc komiksy mě nikdy nebavily a tehdy před lety jsem s tím neměl zkušenost). Tento film krásně představuje tuto postavu pro neznalce komiksové předlohy, jako jsem já. Animace mi sedla skvěle...75% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Dabing 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// +moje první setkáni s Wonder Woman, nadupadná akce, spád, krev, poutavý děj, postava hlavní hrdinky, její původ, hvězdně obsazený originální dabing, slušný český dabing, výborná hudební stránka MÍNUS: asi deset minut mi trvalo než jsem si zvykl na animaci a fantasy prvky, případně fantasy motivy, protože z Hercula už jsem vyrostl a Wonder Woman mi přišla jako jeho ženská alternativa./// Shrnutí: Wonder Woman je jedna z posledních hlavních postav ze stáje DC comics se kterou jsem neměl tu čest se ještě potkat. O to příjemnější to bylo setkání. Protože je to kočka děsně symaptická, nebojí se krve a pro ránu nejde daleko. Možná si o chlapech myslí svoje, ale o to je to větší sranda při rozhovorech s nimi (vyloženě jsem si tyhle scény užíval a Nathan Fillion musí být v originálním znění úžasněj). Je docela překvapivé, ale pozitivně, že se tvůrci nebojí drsných scén, které animovaná podoba dokáže ještě více zvýraznit. Takže přístupnost bych viděl alespoň na 12+. To a výše napsané důvody jsou výbornou motivací k tomu abych se na její další filmová dobrodružství těšil jak malý kluk na první rande./// Celkem 91%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)
  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)
  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)

Reklama

Reklama