Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Reklama

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Má cenu bojovat? Když výsledek je již předem jasný? Tedy, byl jasný ještě před začátkem soutěže... to musí bejt jasný asi každému. Zkorumpovaná sranda pro retardované infantilní citlivé blbečky.... co si musí nestále dokázat že oni jsou ti NEJLEPŠÍ! Ale herci jsou to opravdu špatní... jen jedna slze Vlaďoure? Jen jedna? Achhhchchch.... mentolka! Polk a já ti tak nefandil. Nu což aspoň jsem se znovu mohl přesvědčil o fekalních kvalitách tohoto pořadu... o praktikách ani nemluvě. Jasnej odpad... ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Fenomén, o kterém by se dala napsat diplomka. Na jedné straně téměř dokonalá studie primitivismu ubohých nafoukaných maloměšťáků (čest těm pár výjimkám, které si na nic nehrály a chovali se jako... obyčejní lidé), kterým se prostřednictvím účinkování 've vile' splnil sen - zviditelnit se a být pravidelně v televizi v hlavním vysílacím čase a na titulních stránkách bulvárních plátků. Na druhé straně ovšem stojí fakt, že je to stále jen a pouze monstrózní komerční shit, kterému jde v podstatě jen o peníze (viz posílání tun sms na podporu svým "favoritům") a koláče sledovanosti (jak také jinak, že). Některé (vyhrocené) momenty exkluzivní a pomalu nezapomenutelné, bohužel ale také spousta vaty, nebetyčné protahování každé série, patos (někdy ale docela funkční!) a moře dalších (drobnějších) výtek. Pozoruhodné... ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že účinkovanie v takejto "show" je pod úroveň mentálne zdravého jedinca. Nechať sa dobrovoľne zatvoriť do vily s niekým cudzím, pochybným a pravdepodobne pre finančnú odmenu skoro všetkého schopným? Muselo by mi kvalitne harašiť, aby som urobila takú kolosálnu, masochistickú blbosť! Myslím, že ľudí, ktorí sa vyvolených účastnia lákajú dve veci-peniaze a sláva. Ak sa ovšem dá stavať na tom, že ste slávni len preto, že ste odhalili nejakú intímnu časť svojho tela, alebo intrikami a osočovaním teatrálne vyradili súpera a s víťazoslávnym úsmevom na tvári manifestovali vlastnú bezmedznú debilitu. Dosť prízemné a povrchné, nehľadiac na to, že aby toho dosiahli, dospejú vyvolení tupci mnohokrát k neuveriteľne nechutným praktikám pred očami každého, kto je tak blbý aby sa na to dobrovoľne díval. Táto reality-show nikdy nikomu nič nedala a mne osobne to málo, čo som z nej videla-určite pár rokov života ubralo. Príliš si cením svojej mysli, než aby som ju špinila podobným odpadom! Ak so mnou nesúhlasíte, schválne sa zamyslite a menujte mi jediného, aspoň priemerne inteligentného účastníka... Márne pátrate v mysli, že?! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama