Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zasmát se vykonstruované reality show a lidem uvnitř, kteří se přetvařují a hrají si na velké kluky a holky, aby získali svou vysněnou "slávu" a peníze, je fajn. Milovat však tento pořad a věřit v jeho opravdovost je už spíše krokem do psychiatrické léčebny... nebo je tohle opravdu ukázka Čechů a Češek, které potkáváme na každém kroku?:-) ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Vida, na ČSFD je i tahle pochybná reality estráda! Možná zajímavý materiál pro úzkou skupinu profesionálů, kteří se zabývají lidskou psychikou, pokud mám ale hodnotit úroveň televizní „zábavy“, jednoznačně odpadová záležitost. Bože, jak hluboko jsme klesli !!! - MY VŠICHNI - účinkující i diváci. Televizi "Prima", která něco takového dokázala vypustit do světa, nevyjímaje. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Všichni to tady notně kritizují, nicméně jako studijní materiál se mi tento pořad zdá dobrý. Filmu Das Experiment se to sice přirovnat nedá, ale kdo chce, své si tam najít může. V noci se na rekapitulace nedívám, jen občas přímo on line a na první Duel. Skupinky, které se tam tvoří, manipulátoři i ovce mě celkem baví, ale dlouho se na to dívat opravdu nedá. Předchozí série jsem nesledovala, takže jsem v tomto směru nováček. A sama bych se tam nedala zavřít za žádné peníze. Pozn.: Asi po polovině jsem to vzdala, protože tou nudou se nedalo ani spát. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První řada byla jak rána z čistého nebe. Naprosto něco nového, a jedna z mála přiležitostí, kdy Prima ve sledovanosti totálně zbourala konkurenční Primu s jejím Big Brotherem. K tomu se přidali ještě vcelku přijatelně šílení soutěžící. V dalších řadách už se však dostavili klasičtí egomaniaci a ztracené existence, a kvalita šla do háje... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)

Reklama

Reklama