Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Luukec 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, která je ale docela vtipná. Odehrává se okolo dvou týpků jejich chování mi docela připomíná Barneyho z How i met your mother.. každopádně i přes to že po půl hodině přesně více co bude následovat i tak se na to dá dívat a docela mě pobavil 33letý Eric Christian Olsen který tu hraje teenagera a docela mu to jde.. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jistá snaha o zábavu a vtip tu v prvních momentech byla, ale pak se vše rozplynulo v hromadě trapných teen keců, které se mi přímo zarývaly do uší a mám podezření na vnitřní krvácení ze slinivky. Připadal jsem si opravdu velmi trapně. Myslím, že masturbovat uprostřed náměstí by mi připadalo milejší. Rvalo to ze mně kůži a já se nemohl dočkat konce. Opravdu film, který si pustíte jednou, pak vezmete kladivo a rozsekáte s ním vámi zvolený nosič. Tohle musel natočit opravdu pokřivený pán, který vsází na dnešní trend mokrých kalhotek a ztopořeného mužství. Příště by to chtělo porno. Tam by se to alespoň obešlo bez těch trapných keců. 35% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, film je komedie o dvou typcich balicich holky, ktery je chtej tak moc osukat, ze kuli tomu jedou na roztleskavacskej tabor. Ale srat na to, tohle funguje hlavne jako naprosto dokonala prehlidka asi tak tisicovky sexy prdelek, opravdu neni snad zaber, kdy by na scene nebylo minimalne pet sexy zenskejch, nektery obcas docela odvazny a neco predvedou. No a krom toho, hlavni dvojka jsou docela sympataci a obcas hodi nakou slusnou hlasku. Takze slusna komedie a perfektni prehlidka sexy kocek, co chtit vic. Ale objektivne to vic nez 3* neda. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych lepsich teen komedii poslednej doby s prijemnou oddychovou atmosferou, cool songami, peknymi babami a naivnym dejom. Ocenujem aj absenciu fekalnych scen, ktorych je v pobobnych filmoch stale viac. Dokonca to miestami evokovalo 80te roky. Je to pochopitelne obycajny, zabudnutelny, priemerny film ale v ramci zanru to nedopadlo zle. 55% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pavlíku, díky! Půlka hvězdiček je tvejch, protože jsi mi vystavil skvělou pozvánku k ještě skvělejší podívaný. Chápu zdejší intelektuály lačnící po artovým umění, co se s korálkama v hubě šťouraj ve filmu s hustotou šesti krásnejch koček v bikinách na metru čtverečním. Je mně jasný, že byste na podobným kempu nikdy nechtěli bejt,.. To já si jdu hned vyplnit přihlášku a počítám, že jedeš se mnou, Pavle!? Sám to asi všechno nedám... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)
  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)

Reklama

Reklama