Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Diskuze

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

hodnotím jenom díly s panem Čechem, dávam za 4, ostatní nestojí za nic

Kourbezohne

Kourbezohne (hodnocení, recenze)

Prý se uvažuje dle nepotvrzených zpráv o novém natáčení této soutěže. Neumím si to představit bez Čecha (a pochybuji že by to M. Preiss vzal, o ,,dalším" hudebníkovi se snad neuvažuje). Dost špatné co se stalo v minulosti a znovu to plánovat. Děkujme Bohu pokud se záměr obnovení nepodaří a udělejme vše abychom to natáčení zastavili.

na příspěvěk reagoval Pierre

reich

reich (hodnocení, recenze)

Laliss

Uvádět tenhle pořad by bylo něco. Škoda, že to tv nova zrušila. Přitom v USA nebo na Slovensku to myslím stále vysílají.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Jako postpubertalni jedinec jsem ti zvysoka pohrdal, strašně mě vadila ta uměle dramatická atmosfera a taky mě Čech přišel směšně namachrovanej a dneska, 15 let po, se na to na Telce dívám velmi rád a kdyby to dneska běželo chtěl bych to jak uvádět, tak v tom soutěžit.

na příspěvěk reagoval reich

Uživatel Lolos smazal svůj příspěvek.

Uživatel reich smazal svůj příspěvek.

porky93

porky93 (hodnocení, recenze)

Od 3. června na Telce (od Novy) začínají opakovat díly s Vladimírem Čechem..:)

reich

reich (hodnocení, recenze)

Stejně nejlepší moderátor byl Vladimír Čech. Ty ostatní nestáli za nic.

Calid

Calid (hodnocení, recenze)

Skvělá televizní soutěž která byla velice zajímavá ještě když to moderoval Vladimír Čech pak už to začalo bohužel upadat.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

baruss : samozřejmě, že to tu je úplně k ničemu ale taky to ohodnotim. Dneska už bych se na to nekoukal, vlastně jsem koukal jen na Čecha, později Preiss a Hejma už mě nebrali a Šmucmumüllera nemám moc v lásce. Dám ** ale už to nikdy neoprašujte.

baruss

baruss (hodnocení, recenze)

zo zasady som proti tomu aby reality šou boli v databáze na CSFD... napriek tomu som ohodnotil

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama