Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

už ten pořad sám o sobě je exhibice velmi podivných lidí..a pan Moravec..jeho distinguovaná solidnost mi leze krkem..brr...zajímalo by mne kdo kdy viděl od začátku do konce na ČT 1 a pak i s pokračování na ČT24..pokud někdo takový je...tak to je přesně člověk,kterého bych si teda domů na vánoce nepozval ()

godspeed 

všechny recenze uživatele

Sleduji pouze nárazově a pokaždé mám pocit, že divák je až na posledním místě. Martin Veselovský v rozhlase je přeci jen poslouchatelnější. ()

Snathoras 

všechny recenze uživatele

Otázky blbcům, kteří na ně nedostatečně odpoví a stejně ty odpovědi nikoho nezajímají...ale tak když to někoho baví ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Budeme se bavit na nějaké téma, pozveme si tři profláklé (a dostatečně prokleplé) páprdy, kteří mají ty správné názory, započneme debatu a budeme sledovat, jak si ti tři přestárlí komsomolci dávají vzájemně za pravdu. Zpravodajství a publicistika komunistické ČSTV proti tomu byly přehlídkou rozmanitosti.. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Komentovat raději nebudu, nebo to možná zkusím stylem (cenzurováno) bla bla bla bla (cenzurováno) Moravec je (cenzurováno) .... ČT spláchnout do (cenzurováno) ... To by asi pro dnešek stačilo ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Je to paráda sledovat Moravce, kterak svými argumenty drtí přední české politiky. Nebo je alespoň svými otázkami dokáže pěkně zmást. Pokud vás alespoň trošku zajímá politika, tak jasných 5*. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Hodnocení publicistických pořadů spočívá v tom, zda-li vás baví (zajímá) či nebaví (nezajímá) politika a veřejné dění. Václav Moravec je jeden z nejtalentovanějších moderátorů, co si za svůj - krátký - život pamatuju :-) ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Pan Moravec je jistě profesionál na svém místě.Nemohu si však pomoct ale jakékoliv diskuse s politiky, mi připomínají velkou pavlačovou plenárku na bilaterální úrovni,kde se stejně nic nevyřeší.Každý se "domnívá" nabo "má dojem",jiný si zase "myslí" a v tomhle všem se fešáckým způsobem všichni protivníci posílají...hádejte kam?Mockrát jsem přemýšlela k čemu že tato talk show vlastně je a dospěla jsem k závěru že je to pouze jakýsi zvrácený způsob výsměchu obyčejným lidem. ()

vaclaw 

všechny recenze uživatele

V. Moravec je dle mého názoru nejlepší politický moderátor, jakého momentálně české televize nabízejí. Jeho styl vedení debaty mi sedí a pokud má rozumný hosty, tak je to příjemný poslouchání. Trochu potom zamrzí, že politická scéna povětšinou nenabízí diskutéry na podobný úrovni, ale pokud chce člověk být trochu v obraze ohledně politického dění, lepší pořad zatím neběží. ()

Indigitor 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že politici jsou často dost nechutní, ale druhá část pořadu je vždy mnohem lepší. Moravec si zve zajímavé lidi ( teď především ekonomy ), kteří podle svého názoru komentují věci, ke kterým mají co říct a jsou odborníky v oboru. U mě jasná 5! ()

Exix 

všechny recenze uživatele

Pan Moravec je dobrý moderátor aji tak jeho pořad.Bohužel co to kazí jsou naši politici kteří svým chovaním špiní vše.Např pan paroubek a Nečas, kteří tam mavali těmi svými grafy jak na 1.máje. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Nutno podotknout a upozornit, že do hodnocení tohoto pořadu by se neměla zahrnoval obecná nevole a rozhořčení nad politickou situací a politiky samými, neboť tento pořad nabízí zdaleka nejkvalitnější politickou diskuzi na televizních obrazovkách, hlavně díky osobnosti Václava Moravce a jeho týmu, kteří jsou připraveni na každý díl opravdu pečlivě. a ukázkově (kromě televizního duelu Paroubka s Nečasem). Připraveno je dále mnoho znalých hostů - expertů. na mysli mi vyvstane hlavně díl s bankéřem Zdeňkem Tůmou atd. Avšak kromě označení pořadu jako Publicistického, hodila by se i kategorie Komedie, protože poslouchat občas větné konstrukce jednotlivých účastníků je k popukání. ()

magu

všechny recenze uživatele

vpravo hore čítam: "tento film jsi nehodnotil". No samozrejme, pretože to nie je film! Tak čo to sakra robí na csfd!!!??? ()

N3O 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je jeden z mála lidí na svém místě. Má přehled (což je jeho práce). Vždy aktuální téma a až na pár výjimek si s hosty umí poradit. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je profesionál na úrovni, o tom není debat. Bohužel už mě unavuje sledovat tu zkurvenou politickou scénu, takže i moje sledovanost je menší. ()

Reklama

Reklama