Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nevyvážený pořad, kam jsou zváni jen přitakávači oficiálních pravd, kteří si navzájem notují, a žádný oponent jim to nekazí. Z původní snahy mít v ČT trochu kontroverzní formát, který půjde "po krku" všem bez rozdílu a utahovat politky na nudlích, které si sami uvařili, zbyl jen paskvil a povrchní křeč předstírání. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keď, ako Slovák, moc nesledujem politické dianie v Českej republike, stačil som si všimnúť, že Václav Moravec (*26.6.1974) je ako moderátor diskustnej, publicitickej relácie veľký profesionál. Dokáže zmysluplne viesť dialóg s predstaviteľmi politických strán, ktorí prijmú pozvanie do jeho relácie. Je to jeden z mála redaktorov, čo svoju prácu zvláda na skutočne vysokej úrovni. Zopár jemu podobných by sa veru hodilo aj u nás na Slovensku. *** ()

Reklama

mcleod 

všechny recenze uživatele

Václava Moravce čím dál tím víc nemohu vystát... to jeho neustálé skákání do řeči a snaha o dynamiku pořadu, která absolutně znemožňuje jakoukoli hloubku diskuzí, snaha být za každou cenu vtipný, neobjektivita přístupu k jednotlivým debatujícím (byl jsem bohužel svědkem, kdy naprosto neprofesionálním způsobem zesměšňoval odboráře Pražského dopravního podniku, zřejmě jen proto, aby byl považován za vtipného... pravda, odborář sice nebyl moc obratný, ale politiky se stejnými odpověďmi nechává moderátor většinou být) a v neposlední řadě naprosto neodpustitelné zapojování se do diskuze svými vlastními názory. Píšu o tom tady mnohokrát, tak se mi to ani nechce zase opakovat, ale tohle je typický příklad průniku zábavního průmyslu i do oblastí, kde nemá co dělat... jak píše Neil Postman. Potom to vede k tomu, že tento moderátor je považován za nejlepšího moderátora v Česku a ta pravá kvalita v podobě Martina Veselovského je zapadlá v Událostech, komentářích. To je jediný kvalitní diskuzní pořad v Česku, OVM jsou opravdu, jak je uvedeno v záhlaví ČSFD, spíše talk-show než publistický pořad. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdyby každý publicistický pořad u nás vypadal jako tahle "show" Václava Moravce. Bylo zde již spousta pořadů jako Co týden dal či V pravé poledne, které vysílala Česká televize, ale až s profesionalitou, všeobecným přehledem a humorem Václava Moravce můžeme být konečně spokojeni. Co by Nova či Prima dala, kdyby měla takového moderátora! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

S milými "Otázkami" to jde už drahnou dobu od desíti k pěti. Václav Moravec by velice rád vystupoval jakožto ředitel zeměkoule, leč hatí mu to dílem jeho hosté, dílem jeho ješitnost a v neposlední řadě i nepokryté tendenční manýry ve zpravodajství velevážené, prý "veřejnoprávní" ČT. Takže ze skupinky tří původně přidělených * zbývá jediná, chabě pobli(n)kávající hvězdička. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)
  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama