Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty. V talk show Jan Saudek vyzpovídá např. Báru Basikovou, Jana Hřebejka, Josefa Vojtka, Báru Nesvatbovou, Jiřího Berouska, Táňu Kovaříkovou, Štěpána Mareše a další. Na seznamu uvažovaných hostů nechybí ani Eva Holubová nebo Vilma Cibulková, architekti Jan Kaplický a Bořek Šípek nebo herec Oldřich Kaiser a počítá se rovněž s pornoherci Paulou Wild a Robertem Rosenbergem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (74)

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Tady přesně platí staré rčení: "Ševče, drž se svého kopyta". Viděl jsem jeden díl a přiznám se, ani né celý. Neubráním se ovšem srovnání s Kraousovým Uvolněte se, prosím. A v tomto měřítku, talkshow Jana Saudka zcela propadá. Hlavně mi vadilo Saudkovo neustálé sebeironizování, které Kraus použije jednou za pět dílů a je to vtipné, ale pětkrát za jeden díl... Saudek je určitě osobnost a v životě jistě něco dokázal, přesto v roli moderátora talkshow mi vůbec nesedí a jeho humor taky ne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Drahouškové, chlapečci a dívenky! Toto som začal pozerať nejakým zvrhlým omylom... a potom som si na to zvykol a začalo ma to baviť. Faktom je, že keď som si k tomu sadol prvé razy (zrejme som sa večer nudil a otrávene som prepínal kanály), bol som prekvapený, že niekto obsadil kontroverzného fotografa Jana Saudka do polohy moderátora. Saudek je ako moderátor absolútne nevhodný, strašný a príšerný. A práve vďaka tomu sa na túto otrasnú talkshow dá pozerať. Je to totiž také zlé, až je to srandovné. Saudek vyložene trepe blbosti (v lepšom prípade, niekedy ani to) a je ako moderátor nevhodný a úplne mimo. Avšak práve vďaka tomu má jeho show taký zábavne obskúrny potenciál. On koľkokrát ani nevie, čo by povedal, ale tuší, že ak neotvorí ústa, zavládne v štúdiu hrobové ticho a to nesmie dopustiť. A tak povie najbližšiu blbosť, aká mu napadne. Napríklad chce poďakovať hosťovi za účasť v jeho show (ak show nie je trošku prisilné slovo, ehm) a plánuje uviesť ďalšieho. No starý hosť zostáva sedieť a vraví, že by ešte zostal. Na to Saudek WTF začne splietať o tom, že raz mu po nohe liezol strašne gigantický pavúk. Proste kto nevidel, nepochopí (a hlavne neuverí). Saudkove sexuálne narážky sú na samostatnú kapitolu. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost, zvrácené a úchylné, jak jinak..! Pokus o vtipný bonmot většinou ztroskotá..Když je zde mladá žena, jeho komplimenty jsou většinou nechutné..Ještě incest v přímém přenosu a o zábavu by bylo určitě postaráno..! Saudek se do tohoto pořadu naprosto nehodí, není a nikdy nebyl žádným moderátorem, proč to ale za pěkné lowáčky nezkusit že, lidi jeho typu jsou ve všech tv přeci výtaným artiklem...Občas je vidět že to sám poněkud nezvládá, ale koho to zajímá že..Někdy mi připadá že ani neví co má říci, či co má vůbec odpovědět...Asi fakt záleží na výběru hosta, ten ho buď ukočíruje úplně sám, a nebo se povezou oba, a divák se i tak nic nedozví:-) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jan Saudek je bezesporu velmi zajímavý člověk, ale Talk-show ať raději nechá na jiných (Jan Kraus atd.)............ ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je už teda fak nouzák... %-[.. - - - P.S. Ryzí doklad, kam až klesne česká šmíra (prej nebe - sic! - to už někomu totálně jebe!) za pár děngů a trochu toho zasezviditelnění... Ale Jene, proč...? Nebesa proč...?? Pořád málo drahoušků...??? ... °-( - - - - - (Viděno nahodile pár výškrabů popovrchu občas, hovnocení 684., vrhmentář zde do prevíta jako dvaašedesátý - 21.7.2011) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tu a tam zajímavý host, tu a tam více či méně snesitelný Janův projev (záleží na tom, jestli se s ním setkáváte poprvé, případně jestli jste programově anti, nemá smysl se jeho pořadem zabývat). Ale i tak je jedna * navíc za čistou podporu přirozené konkurence, ačkoli žádný duel Saudek / Kraus tímto počinem vyvolán nebyl. To by ostatně životnost Saudkova pořadu musela přežít rok 2010. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jan Saudek a "Talk show" to prostě nejde dohromady. A hvězdičku dávám jen proto, že tu občas vystoupí nějaká zajímavá osobnost. / Viděné epizody cca *3.díly / ( Hodnocení: 2/10 ) ()

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

TV BARANDOV JEDE! Po Koko TV a jejich Policii Horní Počernice, nám nabízí další perlu, "talkshow" Jana Saudka, ve které "mistr" není schopen vést ani minimálně smyslupný dialog. Trapné stejně jako je pan Saudek trapný sám. Nechápu jeho humor - stále dokola se opakující rádoby vtipné plky o tom jak se mu nedaří v tom či onom, stejně, jako nechápu jeho "umění" - stále dokola se opakující motiv jedné či několika tlustoprdek před shnilou zdí... Děkuji za pozornost a uděláme si na závěr společně pěknou barevnou fotografii, jé já nevím jak se ten aparát zapíná... no, to je trapas přátelé... ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi zajímavý fotograf se postupem let stal pouze nezajímavým dědkem, uvězněným ve svém divném světě kozatých a prdelatých chtíčů a ušmudlaných obsesí. Možná, že jeho bratr Kája je na tom se svým letitým kómatem znatelně lépe:-) ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Tohle není dobrá talk-show, pan Saudek stále jen obdivuje, každého nesmyslně chválí, když už se na něco zeptá, tak hostovi do jeho odpověďi skáče a směřuje debatu (pokuď se dá říct, že rozhovory mají někdy nějaký směr) úplně mimo. V zásadě se člověk nic nedozví a je to ztráta času. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Honzík je sice Honzík, zato to není ten Honzík, co mě každej pátek rozesměje. Saudek je prostě hezkej a zajímavej prostřednictvím svých fotek, ale na oči by lidem lézt neměl... ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Obdivuju Saudkův elán a to, jak je ve svých letech čupr, ale jako moderátor je šílený (ve špatném slova smyslu). Toto se opravdu nepovedlo... ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, co tenhle člověk dělá v pořadu, a to navíc ve svém?! Proboha, vždyť mluví jenom on, naprosto jednotvárně, nezajímavě, bez jediné špetky humoru a navíc se ještě zasekává. Nepochopím fanoušky tohoto pořadu, tedy pokud nějací vůbec existují. 10% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jan Saudek byl okradený. Soud dal ale dvakrát zapravdu zlodějce, tedy Sáře a jejímu muži, tedy nejstaršímu synovi. A tak Jan Saudek přišel o skoro všechny peníze, a televize mu pomohla, aby se zase vzchopil. Že se pořad moc nelíbí? Peníze jsou peníze. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

lituju těch 45minut života co sem byl na živým představení a musel jsem se smát nuceně jeho nudným vtipům... ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Jana Saudka si nesmírně vážím co se týče jeho fotografického umění. Ale v momentě kdy otevře pusu a začne mluvit, tak se mi zvedá kufr. Nevím, prostě radši koukám na jeho fotky než abych ho poslouchal jak dělá chytrýho. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mě na tom baví, že je to úplně blbé a místy i fest trapné. Je fajn si to pustit a pár minut se v tom sadisticky rochnit. O nějakém duchovním nebo informačním přínosu samozřejmě nemůže být řeč. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, že je Jan Saudek uznávaným fotografem, že má rád krásné ženy, nahá těla, sex…ovšem když jsem viděl tu sbírku jeho ženských /partnerek tak mi to moc dohromady nejde. Ale to je jeho věc…fuj…No nic, tento pořad není vyložená sračka, občas se u něj i pobavím, ale hodně záleží, koho si zrovna „mistr“ pozve…Občas je to totiž nehorázná nuda, co si budeme nalhávat… ()

Reklama

Reklama