Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (130)

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

TYPICKY ČESKÝ POŘAD S ČESKÝM POHLEDEM A HUMOREM NA VĚC Jsem rád, že alespoň jeden takový pořad u nás existuje a snad i vzhledem k jeho dlouhé historii neskončí. ZAJÍMAVÉ POTOM TAKÉ JE SLEDOVAT JEDNOTLIVÉ POLITIKY, KTERÝM SE NELÍBÍ, ŽE SE JIM NĚKDO SMĚJE 168 hodin je takovým funkčním bičem na neposlušné kluky a holky. Škoda, že to nesleduje asi tolik lidí, kolik by mělo. ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Kočkopes, který má ale u lidí očividně úspěch. Taková soft verze Střepin. Často pseudohonění se za pseudokauzami, ale občas se tam asi objeví i zajímavá reportáž. Viděl jsem ze začátku asi pět, deset dílů, pak už se díval nepravidelně, v průměru asi jednou za měsíc a teď už se 168hodinám vyhýbám. Je to totiž pořád na jedno brdo. Pořad sám o sobě za dvě hvězdičky, mínus jedna za Noru Fridrichovou, která mi na to, co dokázala, přijde trochu namistrovaná. Možná bych při osobním setkání názor na ni změnil, ale její televizní tvář mi prostě nesedí. Věčnou slávu dvojici Šíma - Čermák, kteří podobné pořady dělali dřív. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak dojde na ideologie, neznají v České televizi bratra ni sestru a dehonestují na přání pravicových špiček, co jen jde - objektivita sem, objektivita tam. Skvělé ukázky, jak se někdy dá pravda ani ne překroutit, jen říct napolo, a přitom zatajit druhý pohled, jiné a další okolnosti, jež se nehodí, zkrátka, jak se dělá propaganda. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ona známá šibeniční kolovrátková melodie z legendární kriminálky "Hříšní lidé města pražskeho, je asi tak nejlepší na tomhletom jinak zcela ubohém, propagandisticko-ideologicko-manipulativním a prolhaném xidovském škwáru. Člověk si tak akorát může představit některé zlodějské politiky a na ně napojené různé strktury ze kterých si v týhle srajdě tropí legraci, jak sedí v teplákách někde na Mírově a čučí skrz mříže a zpytují svědomí a jewrejka Fridrichová jim dělá bachařku, bohužel v kchazarské gottlině, kde ruka ruku myje, jen pouhý sen.:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zajímavý publicistický pořad, který mě ovšem nejednou svou náplní pěkně nasral obsah jednotlivých námětů /kauz / reportáží. Sledovat ty prasata v klidu – co si říkají politici je mnohdy opravdu na pováženou. Líbil se mi přístup Fridrichové a následně i Tvarůžkové, ovšem podstata byla spíš obyčejnému občanovi k pláči… ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama