Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

njuska 

všechny recenze uživatele

Výborný, především vyvážený publicistický pořad. S konkurenčními Střepinami na Nově, kde si manželé Brunclíkovi pozměňují reportáže dle své (případně zaměstnavatelovy) aktuální politické orientace a mnohdy jsou jejich reportáže na tak ořesně manipulátorské úrovni, že se divím, že ještě Nova nepřišla o licenci... se nedá "stošedesátosmička" ani v nejmenším srovnat (naštěstí). ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Opravdu brilantní publicistický pořad, který se snaží pomocí ironie a nadsázky shrnout nejen hlavní události daného týdne. Dále se snaží o politickou satiru a vše s ní spojené, některá politická videa, která byla v pořadu 168 hodin publikovaná se stala okamžitě hitem na různých sociálních sítích apod. Když se k tomu přidá lehce ironická a krásná Nora Fridrichová, tak z toho vznikl výborný televizní pořad, který v českých luzích a hájích nemá obdoby. ()

Reklama

str0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak již bylo napsáno. Chválím deset let staré recenze z doby, kdy tvůrci pořadu snad usilovali o přispění k lepší politice. Chápu, že jistá míra korupce je nevyhnutelná, to se bohužel ale vůbec nedá připodobnit k dnešní podobě tohoto pořadu. Zde jsou reportáže točeny na zakázku toho, kdo si dobře zaplatil a jakákoliv seriózní žurnalistika je již jen pouhou vzpomínkou. Nelze se ani divit politikům, kteří tento pořad právě nesponzorují, že odmítnou hovořit do mikrofonu. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Začínal jako zábavný pořad, shrnující dění uplynulého týdne, končí jako konkurence televizních novin. Zeman, uprchlíci, Rusko, Čína. To vše od feministické vítačky milující utiskovanou romskou menšinu, o které ví více než cikáni samotní (viz křivonoskova talk-show). V příštím díle: negroidní hošík v letáku z Lidlu - už z upoutávky je jasné jaké poselství pro Čechy máme - jste ubozí xenofobní rasističtí primitivové. Člověk má mít alespoň 10 kámošů - buzerantů, na zahradě slimáky, dvě zaměstnání, aby uživil Nořiny milované flákače a transparent "Za Evropu BAREVNĚJŠÍ", i kdybychom ji měli zničit. Zkrátka další pořad 'čt kvality'. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála publicistických pořadů, na které se vydržím dívat tak nějak pravidelně. Kvalitní reportáže na aktuální témata, kde se redaktoři nesnaží hrát hlavně na city, ale spíše na to jdou tím.. jak bych to řekl... novinářským standardem. Když se k tomu přidají závěrečné glosy Miroslava Koreckého, u kterých člověk nikdy neví, jestli se má smát nebo spíš brečet a na než se já osobně vždycky těším nejvíc, budou to hezké čtyři hvězdičky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama