Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dvojka o nieco slabsia ako jednotka, ale aj tu sa chysta rozna haved proti jednemu typkovi, aby ho zabili. Aj v tomto filme je tiez niekto uplne uleteny, ako boli v jednotke ti neonacisti. Film mi pripadal taky urobeny za mensi financny rozpocet, pretoze to aj obrazom a celkovym spracovanim bolo o nieco horsie ako jednotka. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sice horší pokračování hvězdně obsazené a lépe zafinancované jedničky, ale na druhou stranu celkem podařené akční béčko s několika vydařenými momenty a charaktery, které je mnohem zábavnější (pokud vypnete mozek), než by se odsud mohlo zdát. Jen ten konec je až moc překombinovanej (čti zpackanej), ale to už k těmhle filmům tak nějak patří. Každopádně to těch 90 minut slušně odsýpá. Nejolíbenější postava - vražedkyně se smrtícími polibky. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

V podstate to trpi rovnakym neduhom ako predchodca, len vdaka ovela nizsiemu rozpoctu tento direct-to-video snimok nema ani na to, aby svoju lacnost zakryl, co okrem chudobnosti lokacii (tak do poctu, vybavenia a celkoveho osidlenia pribehu ludmi) ma za nasledok i obcasny homevideo look v akcnych pasazach. Do vod hlboko pod priemerom to vsak tiahne to nepodarene a zbytocne sedenie na dvoch stolickach - snaha o zabavnu "cool" jadzu versus konspiracna agitka s nasilu narubovanym presahom do realnych skutocnosti za hranicami celuloidu. Ani ryba ani rak, pomoze nam funebrak? ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

V první minutě jsem si říkal, že to přece nemůže být taková sra.ka, jak všichni tvrdí. Ale bohužel je.. Přirovnal bych to jako byste si koupili originální Rols Royce (zkoukli snímek z dílny Guye Ritchieho) a nebo pseudo Rols Royce vyrobené někde v zatuchlé garáži na předměstí z dřívek od nanuků (Sejmi eso 2). Tvarová podoba stejná, ale ve výsledku.. Kdo nechce nudou a znechucením vyzvracet večeři, ať prostě tento snímek vynechá.. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost pěkná sračka vytažená z prdele jedničky. Je to jednička, ze které bylo odebráno všechno to charizma a kouzlo a totálně rozemletá a vyblytá nějaký přicmundovačem. I když mě to pěkně nasralo, tak tomu odpad nedám, protože ten totální konec (myslím posledních pár vteřin před titulkama) mě potěšil a překvapil a ještě kvuli sexy bitches. Jinak jsem nepochopil některé věci: co to bylo mezi Finbarem McTeaguem a Ariellou Martinez, proč tam kurva zas nacpal ujetý nácky a plno dalších zkurveností. Celý děj je v podstatě předvídatelný (neříkejte mi, že kdo má trochu pod čepicí netušil to, co se "odhalí" v závěru), ale to by zas tak nevadilo, být kvalitní akce, ale i ta tu chybí, no tak kurva. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama