Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mně se chce něco říct a já něco řeknu: Chloe nápadně přípomíná francouzskou Ženu mého muže, ovšem s tim rozdílem, že ta měla šarm a rajc, jak stála i ležela - mluvím o filmu, ale platí to i pro srovnání hlavních představitelek. A Atom by se měl držet svýho kopyta, "tyhle" filmy, ať přenechá komukoli. ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zasáhlo mě to zhruba stejně, jak mi Amanda Seyfried přijde krásná a zatím neokoukaná. Závěr působí na první pohled dosti nepřesvědčivě, nicméně postava Chloe funguje v tomhle filmu jako kopanec do rozklíženého vztahu, tudíž má drastická ohraničenost její přítomnosti svůj symbolický účel. Včetně vší bolestné pravdy a procitání z letargie. S otázkou nevěry a důvěry ve vztahu si film hraje sympaticky, zejména ve chvíli, kdy se karta začíná obracet. Vizuální stránka je pohledná, herecké výkony rozhodně nezklamou a letmá nahota titulních představitelek už vůbec ne. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Trochu jako kdyby student čerstvě po maturitě (a s pohnutým dětsvím) načetl Freuda - a zprvu ho chytla ta záplava informací, ale pak přece jen chtěl ze svého filmu vykřesat něco, co ho v tomhle věku baví sledovat v televizi. Škoda. Právě ta první půlka je strhující, výborně napsaná i zahraná, ale pak už to jde jenom dolů a končí tam za vodou v béčkovém rákosí, kde si žáby kvákají o klišé a o tom, která filmová finále hýbala osmdesátkami. Nemění to samozřejmě nic na tom, že Amanda Seyfried je zcela fascinujícím objektem. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)
  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama