Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

larelay 

všechny recenze uživatele

Nadherna mozaika vsetkych moznych emocii partnerskeho vztahu, ktory sa dostal do slepej ulicky. Kazdy z nas uz asi niekedy zazil tu paranoju, preco prisiel/prisla neskoro, s kym si smskuje, partner sa mi nevenuje, odlucili sme sa, sexualny zivot je na bode mrazu... Pridajte si k tomu este syna, ktory vas prehliada, kriza stredneho veku je na svete a cervik nedovery vo vas zacne hlodat viac, ako by bolo zdrave. A ked na scenu vstupi Amanda Seyfried ako Chloe, spusti sa lavina pohromy, ktora moze znicit vsetko, co je vam drahe... Perfektne natocena komorna drama o osudoch jednej rodiny, o znicujucej posadnutosti, ale aj o laske, ktora prekona vsetky prekazky... Nemam co dodat, herecke vykony su famozne, Julianne Moore je proste pani herecka a tato rola jej sadla ako uliata. Hudba skvelo doplnala cely dej a nesmierne sa mi pacilo pomale tempo celeho filmu, ktory nakoniec vygradoval do sekvencie, pri ktorej sa mi jezili vsetky chlpy na tele. PS: Taky dom raz chcem. A chcem v nom aj Amandine vlasy, oci a vlastne ju celu :D PS2:Raised by Swans - ak by to niekoho zaujimalo, je kapela, ktora je vo filme spominana a postarala sa o niektore skvele songy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nic extra neni. Nekolikrat jiz videnej pribeh o podezreni s nevery a najmuti zensky, ktera ma manzela svest. Vetsinu casu se tak Neeson tvari jak sympatak a bali kazdou zenskou na potkani, Moore se neustale trapi a vypada uz fakt silne jete a Seyfried se tvari sexy. Ke konci se sice Atom pokusil o nekolik zvratu, ale ty se vcelku lehce dali cekat. Nastesti ale i kdyz film neprinasi nic extra, ani neni vylozene spatnej. Docela solidne natoceny, dej nikde nedrhne a herci hrajou slusne. Takze lepsi 3*. ()

Reklama

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě docela úsměvný (a především naivně přiblblý) nápad testování věrnosti... Takové doporučeníhodné :D Celkově byl film dost ujetý a v motivacích Catherine i Chloe jsem se dost ztrácel, nevím, která z nich byla ta víc nevyrovnaná. Závěr nenápaditý, myslím, že se s poměrně zajímavého námětu dalo vykřesat víc... ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Poutavá psychologická hra s prvky thrilleru, ve které se Amanda Seyfried pomalu (ale jistě) vymaňuje ze stínu "té holky z mamma mia" a dokazuje, že je schopna vcelku obstojně zahrát i komplexnější postavu. Moje oblíbenkyně Julianne Moore taky nezklamala, Liam Neeson standard. Mé vůbec první setkání s Atomem Egoyanem. 70-75% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

5.6.2010 ~ Stereotyp, odcizení, ztráta komunikace, podezíravost. Bylo mi slibováno životní partnerské drámo, dostalo se mi kvalitní hlouposti. Buď jsem čekal až moc, nebo je to vážně tak pokoněná šance. Já vám pořádně ani nevím. ~ Julian Moore a Liam Neeson jsou už nějaký ten pátek manželé a mají už lehce odrostlého syna. Julian je gynekoložka, Liam vyučuje něco okolo hudby kdesi trochu daleko a domů tak jen létá. Tihle dva už mezi sebou "to něco" jaksi ztratili. Příběh začíná ve chvíli, kdy má Liam přijet domů na jeho tajnou oslavu narozenin, kterou Julian nachystala, ale zavolá, že nestihl letadlo a přejede mnohem později. Druhé ráno najde v Liamově kapse Julian telefon se znepokojující MMSkou, která ji přinutí přemýšlet nad tím, jestli je stále tou jedinou, pro kterou Liam dýchá. Nějakou dobu sleduje manželovy reakce na mladší a přitažlivější objekty a nakonec přistoupí k něčemu, co by před nějakou dobu ji samotnou ani nenapadlo. Už nějakou dobu totiž tak trochu naráží na jednu noblesnější kurvičku, Chloe, a rozhodne se jí zaplatit za to, aby zjistila, zda manžel možnost ustojí. Narazila ale na trochu špatnou dívku (dívku?), která do svým milostných pletich zahrne víc než jen Liama. ~ Námět to kupodivu není špatný, herci víc než obstojně hrají a snaží se (speciální hvězdička za Julian) a některé obrazy se povedly, ale jako celek film nefunguje. Má to hodinu a půl, hodinu se nic moc neděje, pozvolný rozjezd příběhu, a zbývající půlhodinu se toho zase děje až moc. Z dramatu se to zvrhává do thrillerova, kde to už ale trochu ztrácí pevnou půdu pod nohama. Tu úvodní hodinu jsem zjistil, že nemůžu sedět a koukat, že u toho musím i něco dělat, jinak vykvetu, a ke konci už mi to začínalo připadat přitažené za vlasy. Navíc se příběh má točit okolo mlaďounké krásné kurvičky, bohužel pro film, pro mě byla větší kočka i padesátiletá Julien než, poněkud "pulčí" Chloe aka Amanda Seyfried. ~ Jednoduše, tohle drámo mnou jen proplulo a zanechalo za sebou jen stopy velmi dobré Julien a poněkud minimalistického Liama. Škoda, zrovna od tohohle jsem čekal víc a tomu modrému hodnocení na ČSFD se mi nechtělo věřit. Už věřím. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)
  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)

Reklama

Reklama