Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ neviem čo si o tomto filme myslieť. Herci chodia len sem tam bez výraznejšieho hrania. Julianne Moore mi príde ako žiarlivá manželka, ktorá chodí len sem tam a občas ju z dumania, či je manžel neverný alebo nie je, vyruší plná čakáreň pacientok. Liam Neeson sa nejako viac neprejavil, takže nemôžem súdiť. A o Amande Seyfried stále neviem čo si myslieť. Už som ju v pár filmoch videl, ale stále jej nemôžem nejako prísť na chuť. Toto okaté dievča s veľkými perami mi ako príliš dobrá herečka zatiaľ nepríde. Správanie Chloe som celkovo nepochopil. Chloe balansuje niekde medzi nevydarenou drámou a slabým thrillerom. Variácie na tému kríza stredného veku, ktorá asi najviac zaujme práve túto vekovú skupinu. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Poutavá psychologická hra s prvky thrilleru, ve které se Amanda Seyfried pomalu (ale jistě) vymaňuje ze stínu "té holky z mamma mia" a dokazuje, že je schopna vcelku obstojně zahrát i komplexnější postavu. Moje oblíbenkyně Julianne Moore taky nezklamala, Liam Neeson standard. Mé vůbec první setkání s Atomem Egoyanem. 70-75% ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Tempom odkrývania (predvídateľnej) zápletky rozťahané a pokiaľ ide o pochopenie konania postáv (teda hlavne J. Moore), tak veľmi pochybná, nepravdepodobná a za vlasy pritiahnutá báchorka na tému vernosti a dôvery vo vzťahu. Akosi mi proste nešlo stráviť, že zlomená a zmindrákovaná manželka, presvedčená o nevere svojho muža, drží stále hubu ako hluchý dvere a v rámci umelého naťahovania filmu pošle za ním prostitútku ešte zo štyri krát, namiesto toho, aby otvorila chlebáreň a vytmavila mu to už v prvej polhodinke filmu...50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je to výborný, postavy jsou skvěle napsané a hlavně výborně zahrané( výborná Amanda Seyfried). Přesto mě to ale neoslovilo tak, jak jsem čekal. Emocionálně mi to totiž přišlo dosti ploché a i přesto, že některé scény byly vážně strhující, tak jsem se filmu ani postavám přes veškerou snahu nedostal pod kůži. Navíc to nijak zvlášť, ani přes svojí krátkou stopáž, neuteče a chvilkama už jsem docela nudil. I tak tomu ale jisté kvality neodpírám a Egoyan se Pravd nebo lží hodně zlepšil. Jenom se mi to holt netrefilo do noty.70% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

21letý Max Thierot (syn Michael) je půvabný. 1) Snad mi ctěné čtenářstvo zde odpustí, že jsem do perexu svého komentáře o filmu, který se zabývá především vztahem mezi dvěma ženami (jde o čtyři kozy, píše s grácií komentátor F.W.Colqhoun) umístil mladého muže. On je totiž důvodem, proč jsem si film pustil. Jeho role není velká, ale člověk nemůže chtít vše, že._____ 2) Zbytek tohoto přímočarého snímku bez překvapení lze vyjádřit třemi výroky._____ Příležitost dělá zloděje._____ Posedlá zamilovaná._____ Nevěra je OK, pokud se do ní nezačnou montovat city. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama