Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (129)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že asi takhle titulky co jsem k tomu našel jsou příšerné věty nedávají smysl k ženským postavám se zde mluví v mužském tvaru jednou udělaly z postavy Joy postavu Joy a jednou to přeložily jako radost v podstatě hrůza evidentně translator. Scénář to nemá v podstatě jakákoliv epizoda Toma a Jerryho natáhnutá do celovečeráku s tím, že se zde objevují i jiné animované postavy, které , ale nemají žádnou interakci s okolím natož tak s lidskými postavami. Chloe těžce přehrává a jediné scény kde je přirozená jsou ty kdy se obléká jako družička na svatbu a na konci což je zhruba 5 minut. Peňa zbytečný ten kromě prvního Ant Mana už v ničem kvalitním hrát nejspíše nebude a co mě nejvíce štvalo jsou rapující scény jelikož ten žánr nesnáším. Zbývá otázka co pochválit tak maximálně ty pávy tu bílou kočku a ty šaty co měla Chloe jako družička. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Neskutečně otravný kousek,který nepokrytě vykrádá klasiku bez špetky vlastní invence.Osobně nemám moc rád tuhle kombinaci kresleného a hraného (s čestnou výjimkou Kralíka Rogera) a i když tady ta interakce relativně funguje,je to prostě bída.Děti se sice celkem bavily,ale dospělý divák (i ten který měl/má rád původní kraťasy) bude většinu času trpět...20% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Prostě ne. Animáče stejně moc nemusím. Jedinou výjimkou je pro mě TOM A JERRY – a to výhradně ty staré krátké díly ze 40 a 50 let!! ;) Tam to mělo na tu dobu úžasnou animaci a hudbu. Zde mi to vykouzlilo trochu úsměv na tváři tak prvních 30 minut a pak už jsem to málem nedodíval do konce. Nemám rád, aby se kreslené či animované záležitosti propojili do světa lidí. Zde to bylo naopak rušivé a ten pohled na lidi a do toho animované zvířata, byl dost divný. Ch.G.Mortez zde byla k nakousnutí, že jsem si představoval, jak jí svlékám. Ale když jsem přestal myslet na svého ptáka, tak mi zde po herecké stránce přišla úplně blbá, až trapná, že jsem musel přivírat oči. Ostatní herci - též nic moc. Takže když se vrátím k oblíbencům jako je TOM a JERRY, tak neříkám, že mě vyloženě zklamali, ale opravdu mě bavili jen tak půl hodiny. Nic nového zde nebylo, což ani kritizovat nechci, prostě už toho bylo natočeno dost. Potěšil mě i pes SPIKE, kterého zde vsunuli a aspoň v jedné scéně jsem se trochu zasmál. Jako, dál to bylo velmi svižné, furt se tu něco dělo, ale mě to už vůbec nezajímalo a nudilo. Prostě bych spíš udělal z tohoto seriál, třeba šestidílný po 20 – 25 minutách. Výsledně s tím spokojen nejsem a radši si budu jako repete pouštět ty staré, krátké epizody a budu happy! ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jsou moje srdcovka. Ze začátku jsem si musel zvykat, že půlka filmu je animovaná (všechna zvířata) a půlka hraná, ale časem jsem si zvykl. Bylo tam dost odkazů na původní seriál, což se mi líbilo. Do tohoto filmu by mi ale více sedělo, kdyby Tom a Jerry mluvili. Jinak Chloe Grace Moretz byla skvělá volba do tohoto příběhu, to kvituji. Celkově to pobavilo, ale film určitě rezervy měl, takže mé hodnocení je 3,5*. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

3/10. Naprosto podprůměrná břečka, která je koukatelná alespoň díky půvabné a charismatické Chloë Grace Moretz. Jinak se jedná o naprosto zbytečný a nudný film, který vyšumí z hlav lidí rychleji, než si tvůrci mysleli. Tohle se i dětem nebude líbit. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama