Reklama

Reklama

Vrah ve mně

  • USA The Killer Inside Me (více)
Trailer

Kontroverzní kriminálka Vrah ve mně režiséra Michaela Winterbottoma, natočená na motivy knihy Jima Thompsona z 50. let, vypráví příběh dvojího života šerifova zástupce Lou Forda z malého texaského města. Charismatický, skromný mladík má temnou stránku – nenávist vůči ženám. Tak postupně odhalujeme, že se jedná o nebezpečného psychopatického sériového vraha. Ve filmu černějším než film noir se ukáže, že temné tajemství nemá pouze Lou... Podle režiséra jde o napínavý příběh, jenž vybízí k zamyšlení nad formami lidského násilí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kedže som si neprečítal o čom film bude a nepozrel som si ani fotky, film bol pre mňa samým prekvapením. Bol šitý priamo na mňa. Ale chápem nižšie hodnotenie užívateľov. Tento film niekomu sadne a niekomu vôbec. Už intro ma zaujalo svojou obrázkovou formou a skvelou hudbou. Ďalej čo herec to známa tvár. Za zmienku hlavne stojí výkon Simona Bakera. Kate Hudson to veľmi pristalo v tejto dobe. Vozový park sa bude páčiť všetkým nadšencom klasických áut. Film bol veľmi násilný ale nieje zlé keď sa taký film raz za čas objaví. Finále ma tiež potešilo, tiež to nebol klasický kriminálny koniec. PS: Filmy hodnotím podľa toho, ako ma bavili po prvom zhliadnutí. Netvrdím že je to film, ktorý si budem chcieť okamžite zopakovať. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Docela vysoké celkové hodnocení pro místy tak nudný film.. Casey Affleck je od pohledu sympaťák, ale jeho hlas je tak monotónní a nevýrazný, že to sráží celkový dojem hluboko dolů. Ani obě hvězdně obsazené dámské postavy to už u mě nevyšvihly, protože ani jednu z nich zrovna moc nemusím. Za jedno zkouknutí to stojí minimálně kvůli dobové hudbě, ale víc ani ťuk. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle režiséra jde o napínavý příběh, jenž vybízí k zamyšlení nad formami lidského násilí. To že tam zmlátím k smrti několik ženských je opravdu k zamýšlení teda takový blábol jsem už dlouho neslyšel. To už může být k zamyšlení každý thriller teda. Jinak nevěřte popisu není zde žádný psychopatický sériový vrah ale jakýsi polda, který zabije 1 prostitutku jejího chlapa (aby to svedl na něho) a pak ke konci i svou manželku a jakéhosi maníka co ho u toho viděl. To celé se odehraje zhruba v 5 minutách zbytek jsou pindy o jeho životě ke konci je zde jakési zamyšlení proč to dělal že mu dělalo dobře mlátit ženské ale jako záminka k vraždění je to slabé. Navíc konec je tupý až to bolí (oni ho zastřelí i s jeho ženou, která to přežila jakože) do toho chytne barák (nevím z čeho asi se budu muset optat režiséra :-) a všichni tam umřou opravdu originální. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem si trosku upravit chut a na tento film jsem se docela tesil, i kdyz Casseyho Afflecka nijak zvlast nemusim. Jedna se o zajimavy snimek s trochu dusnou atmosferou (neonoir) a kupodivu prijemnymi hereckymi vykony vsech hlavnich protegonistu. V tuto chvili je mi lito, ze abych shledl na Festivalu nejaky zajimavy snimek, tak musim do Hollywoodu. ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Atmosféra ve chvílích, kdy Casey dává průchod svému temnému já, by se dala krájet. Chvílemi člověk uvažuje jestli se dál koukat. A to pro mě není problém koukat na filmy jako je pila, ale tam to člověk tak nějak očekává. Tohle působilo až moc reálně. Paradoxně Caseyho teda moc nemusím. Jinak jde však spíš o průměr, děj se dá při troše fantazie předvídat a pak je třeba si chvíli počkat, jestli to skutečně skončí, jak si myslíte. Navíc mi moc nepřijde, že hlavní "hrdina" se svými sklony bojuje a spíš to vypadá, že čekal na startér, který se mu v žádném případě nechce zastavovat a vyloženě si jej užívá. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama