Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento diskuzní pořad mohl být jedním z těch lepších skrze to, že to není pouze ,,diskuze,, politiků, ale jsou v ní i obyčejní lidé. Potíž je, že Michaela Jílková tuto diskuzi totálně likviduje svým projevem i těmi blafy co jí jdou z úst a nějak usměrňovat diskuzi ani neumí. = 45 minut tam mluví jeden přez druhého a když už je klid, tak do toho vletí Jílková a celou diskuzi roztrhá na kousky. = Nápad zajímavý, ale realizace mizerná a za ten nápad dávám 1z5 . ()

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show, jaké není rovno. Místo, kde se střetnou odborníci s naprostými lajky a podivíny. Taková slušná inscenace diskuze po článkem na Novinky.cz. Křik, skákání do řeči, nesmysly, hysterie a uprostřed toho Jílková, která se snaží ten chaos udržet na uzdě. Moc se jí to nedaří. Skvěle by se ten pořad vyjímal na TV Barrandov nebo na TV Pohoda, ale nechápu, jak to tak dlouho dokáže přežívat na ČT. Vlastně chápu, ale je mi z toho smutno... ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o diskuzní pořad. Moderátorka Jílková absolutně nedokáže vést diskuzi a bohužel se o to ani moc nesnaží. Zdá se mi, že hosty akorát nabádá k slovní agresivitě. Jako by si myslela, že problémy dokáže vyřešit silnými slovy. Hosté se poté začnou překřikovat, urážet a divák se vlastně nic zajímavého nedozví, jelikož kultivovaná diskuze prostě chybí. Informační hodnota, kterou nám má tento pořad přinést je prostě mála. 40% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Inkotentní exkotelnice cáká slova, šlehá teze, dští povyk, stádo pakin u obrazovek pak nepochybně přizvukuje vzrušením a jednomu se chce zvracet, jak to Mme J. dokázala, proječet se po tom všem co zplodila na >novoidní troglovizi< zpátky na veřejnoslužební (k)anál... Hnus, hnus, hnus, navíc degradující jakoukoli snahu snad někdy možných bystrých diskutujících cokoli smysluplného stádu a pí Jí. vysvětlit... .-( . . . Ale možná je to všechno jenom nějaká nová forma ideologická diverze, s tou už má stará svazačka M.J. svoje zkušenosti, že... Komu tohle slouží... (?!?) - - - P.S. Asi největší duševní zrůda ze známé trojky J.B.T.! Jebat to... - - - - - (Nahodile sledováno na ČT jak se člověk(u) namane, hodnocení 13.1.2010 jako mnohé, komentář s odporem a zlomyslně na mezinárodní ženský den psaný zde jako sedmdesátýdruhý - 8.3.2011) ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

S inou moderátorkou, ktorá by bola schopná kultivovane viesť diskusiu, by to aj mohlo byť v čomsi podnetné, ale s tým, ako sa tam každý prekrikuje a sype na seba jeden argumentačný faul za druhým (čo nie je ani tak chyba účastníkov, ako skôr moderátorky, ktorá nevie dať jasnú STOP-ku a zbytočne zasahuje do konverzácie, a očividne sa to za tých 15 rokov nezmenilo), je to chaotické, rušivé až neznesiteľné. Koncept je ok, Jílková do piče choď. Tento komentár celú túto frašku vystihuje veľmi trefne. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama