Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje padesátiprocentní šance, že jsem hlavní pointou nějakého vtipu." Býval jsem nesmělej týpek s bigbítem v uších, kterej snil o starší kamarádce jako Charlotte a sexu s rošťandou typu Sa5m. To bylo nějaký to desetiletí před natočením Rocku ze střední. Tehdy by to pro mě byl neskutečnej zážitek a s pěti hvězdama bych neváhal. Jenže teď už nejsem cílovka, takže mi hrdina Will trochu připomíná idiota, holky by se o mě musely poprat a ta hudba je pořád celkem v pohodě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nově přistěhovalí loser, školní kráska, samotářská knihomolka a další pár podivínů versus nejoblíbenější kapela, v které samozřejmě zpívá záporňák s velkým Z. Bandslam snad ani nejde nazvat teenager komedii, vypadá spíš jako další Hanna Montana, Camp rock nebo jiná pop disneyovka. Jedno varování - ačkoliv k tomu název vybízí a dokonce se dočkáme samotného Davida Bowieho (Davide proč????), hledejte tam cokoliv, jen ne ROCK!!!!! ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem jeden z dalších trapných teen amerických filmů, ale jsem příjemně překvapená jaký to ve skutečnosti bylo. Film byl svižný, nápaditý a nenudila jsem se ani trochu. Možná bych trochu zkrátila stopáž, ale to je detail. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Je to z mého pohledu hodně nerozhodnodně. Nakonec dávám lepších 65% s tím, že jsem to určitě neviděla naposledy. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Takováhle hudební záležitost pro teenageři mě neuráží, i když osobně pochybuju, že by třeba čeští náctiletí byli nadšením bez sebe z Davida Bowieho a kultovního NY klubu CBGB (já jo, dokonce jsem stihnul jeho návštěvu v době, kdy jel naplno, ale pro mě ten film nebyl:)). Obě slečny jsou k nakousnutí a Graff do děje co chvíli pustí nějakou slušnou vypalovačku Velveti, Peter, Bjorn and John , takže jsem se bez většíhé odporu nechal unést až k finále. Ucházející pop předvedou i samotní aktéři s muzikantkou Aly Michalkou v čele (velmi dobré Someone to Fall Back On nebo I Cant Go ON, I Go On). Celkem příjemná podívaná ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Zpěvačka Alyson Michalka (ve filmu Charlotte) byla v začátcích natáčení na turné se svou sestrou Amandou a s Miley Cyrus. Své turné pak zakončila v Austinu v Texasu, kde se také převážně natáčelo. (Avalon820)
  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)

Reklama

Reklama