Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

S prominutím..ale tohle je opravdu prvotřídní kravina. Pár, ale opravdu jen pár, vtípků, nezachrání tak ubohej nápad, kterej scénárista s hrdostí pustil do světa. Nechápu pro koho to je určené, ale pro Evropu pravděpodobně ne. O legraci to není, ani o pívě to není...o čem to tedy je? Klasicky o partičce idiotů, co má debilní nápady a ty zužitkuje do kupy nesmyslů, co má diváka bavit. Nebaví. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Opravdu výtečný film, pokud chcete umřít nudou a nemáte po ruce Babovřesky. Já se chvílemi tak nudil, až jsem chvílemi uvažoval o tom, že si zajdu do lékárny a koupím si lexaurin. Už jen ten děj - borec jede za starou známou aby ji ohnul i když jednu babu má doma a navíc sexovatelnější. Kdyby místo beer pongu hráli třeba ruskou ruletu s kalašnikovem, jistě by to bylo vtipnější. A Abed z Community a pár pěkných bab tuhle stolici ze dna nevytáhne. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Direct to video pokračování jedné z již klasických teenage komedií nepřekvapilo, ale naštěstí ani nezklamalo. Drží se konceptu prvního dílu, má to celkem spád a zůstal aspoň DJ Qualls v roli vypravěče. Ovšem obsazení hlavních rolí se tentokrát moc nevyvedlo a některé scény jsou vyhnané ad absurdum až to bolí. V rámci žánru těžký průměr, který nevytáhne ani zvučné jméno... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Toho režiséra Rashe by někdo měl zbavit způsobilosti k natáčení filmů. Zprznil prcičky a teď i Road Trip. Zde to sice není až tak příšerné jako u prciček, protože je to více zaměřené na romantickou linku a není zde mnoho vůlgarního a fekálního humoru, ale jde vidět, že tvůrci bez toho neumí pracovat. Takže je z toho docela nudné 90-ti minutová rádoby pokračování téměř kultovního Road Trip. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

V předešlém díle ten zkušenější herec tu druhou holku alespoň opíchal. Protože když pícháte ženskou v jiném státě, tak se to vlastně nepočítá, protože je to přece v jiném státě. A nebo když si péro namažate burákovým máslem a necháte si ho psem... Eh, no prostě takové nezapomenutelné hlášky tu nenajdete. Sice je zde spousta krásných i nahých holek, ale to k celkovému dojmu moc nepřidá a přitom od chvíle, co se konečně setká s francouzskou, je tam špatně úplně vše. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama