Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předseda Orel a Antonie Hnátková ohlásí svatbu. Slavoj Houslice poprvé ve své historii postoupí do krajské soutěže - a to dokonce dvě kola před koncem sezony. Všichni by mohli být šťastni, ale nejsou. Zjistí se, bohužel, že existence Slavoje visí na kahánku a že ze svatby Václava a Antonie by mohl být (další) pohřeb. (TV Nova)

Recenze (8)

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To už ztratilo i poslední zbytky nějakého smyslu a cíle. Komedie? Ne. Drama? Ne. Ze života? Ne. Absurdní situace? Ne. Ale jediné, co tomu dává aspoň tu jednu je, že je to jen polovina, že příště bude dokončení - jsem zvědav večer... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fandí celej Bobík." Je to tam, Slavoj postupuje do Kraje, ale má dluhy, protože boss Matějka daňově podváděl a ještě k tomu prý organizoval zločin. A taky se řeší svatba, což moc zábavné není, ale fotbalově je to takřka dokonalé. Jednak je brilantní nedokončená mise předsedy Orla v Kostomlatech, při které nezjistil výsledek soupeře, ale nejlepší je snění Luňáka a Kuželem o tom, že by mohli hrát v Cejchovicích, Drhlinách nebo dokonce Lovosárech. Protože Lovosáry, to je opravdové město. Já jim tak rozumím. ()

Reklama

Reklama