Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Začátek je vynikající, řešení rodinných problémů, nevzrušivého sexu a stereotypního soužití, to jsem se fakt nasmál, ačkoliv, nebo právě proto, že jsem se musel smát sám sobě. Jenže od chvíle, kdy dojde k "osudnému" přebrání rezervace a manželům nastanou krušné chvilky já se naopak začal nudit. Už jsem neviděl trefnou vztahovou komedii, ale pouze tuctovou akční. Někdy sice vykoukl pěkný vtip, ale většinou jen šeď a průměr. Škoda, mnohem radši bych s Tinou Fey a Stevem Carellem řešil jejich nudný vztah. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až na pár výjimek, je Shawn Levy jeden z nejtuctovějších režisérů nejen v rámci komediálního žánru a Noční rande to ukazuje v každé scéně. Film, ve kterým baví jen camea skvělých herců (Wahlberg, Bernthal a spol.) jasně ukazuje, že je někde chyba a film není ani vtipný, ani jinak zábavný a Carell s Fey se po celou dobu neskutečně pitvoří, až mi jich bylo líto. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní scénář, naprosto absurdní film...Ale stálo to za to! Film se sice nevyhne pár slabších momentů, ale celkově jich není moc. Honička Audi vs. Taxi jedním slovem ÚCHVATNÁ podívaná (tak dobře jsem se prostě už dlouho nezasmál) a následná scénka v klubu není o moc méně vtipná. GRATULUJI hlavním aktérům, jelikož to zahráli skvěle, a jak jsem zmiňoval - tak dlouho jako u výše zmiňovaných dvou scén jsem se ještě nezasmál! ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se přiznám, že mám hodně rád Tinu Fey, kterou jsem poznal díky tomu, jak neodolatelná byla její Sarah Palin (zasvěcenci vědí). A říkal jsem si, že by nehrála jen v tak nějaké té akční romantické komedii, které mě jako žánr míjejí. A měl jsem pravdu, Date Night funguje od začátku do konce, je čemu se smát, nad čím se zamyslet, komu držet palce. Film diváka vtáhne, nehraje si na nic světoborného, ale zároveň je dobře natočený a výtečně zahraný příhodně vybranou partou ostřílených herců. A s originálním humorem, a to se cení. PS: A taky mi nikdy nedá, když někdo dá filmu pět hvězdiček, i když většina dá dvě. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

OMG bože uder ! Ono si Američania nedajú pokoj s tým svojim trápnym humorom, hlavná dvojka je neskutočne nudná a jediný dôvod prečo som to dopozeral bol že som myslel že Leighton Meester dostane viacej priestoru a ona tam bola len v pár záberoch. Pár dôvodov prečo film nepozerať, tak za prvé síce píšu že je to komédia, to sa mýlia nič tam nebolo vtipné,ani jedna scénka a už už som si myslel že tentokrát sa to zaobíde bez grciek ale mýlil som sa, za druhé vraj romantika, to iste, pár sladkých rečičiek nerobí s filmu romantiku a za tretie akčný thriller :D :D tak to hej, strieľať s plynovej / či aká to bola pištol / je akčné ako guma na traky :D ... tvorcom tejto hlúposti poradím, pozrite si napríklad Marečku podajte mi pero ... komédia ako remeň a bez grciek ! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)

Reklama

Reklama