Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Bláznivá a praštěná blbina, absolutně vůbec nesrandovní. J. Lopezová má strašnou roli, vůbec nevyniká a celkově je utopená v této frašce. Nejhorší byla scéna s přirozeným porodem v dětském bazénku uprostřed obýváku, tohle podle mě mělo být to nejvtipnější na celém filmu, ale provedení bylo otřesné, naprosto nepodařené. Film za pár let bude jasný kandidát na víkendový večerní film na některé z našich komerčních televizí, je to přesně jejich vkus. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Takže, musím se tu k něčemu přiznat. Mám rád Jenn Lopez, fakt že jo. Jako ženská je super a velice dobře se na ni dívá. Ani to její (ne)hraní mi nevadí. Co mi ale vadí, je ten film. Film, který dělá z hysterie normální věc, a z neschopnosti postarat se sám o sebe téměř ctnost. Ani jednou jsem se nezasmál a u některých scén jsem vyloženě trpěl (porod). Prostě a jednoduše to musí přijít nějaká svěží krev, aby vytvořila skvělou romantickou komedii (jako příklad mě napadá Marc Webb a jeho (500) Days of Summer). Opravdu nechápu, jak si tyto "jiné, ale přesto stejné komedie" mohou na sebe vůbec ještě vydělávat… (celosvětově si tato komedie vydělala 77,469,582 dolarů…) To fakt stačí Američanům tak málo? 40 % za Jenn a Melissu. ()

Reklama

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Nesmysly: 1) Zoe je těhotná, má už celkem velké bříško, ale nepořídí si ani jeden kousek těhotenského (nebo volnějšího) oblečení - "Jé, já se už do ničeho nevejdu!" (Velké překvapení - jsem těhotná a s břichem a přibývajícími kily nemohu obléct nic ze svého dosavadního šatníku - jak nečekané!) 2) Jedna těhule ze "Spolku svobodných matek" - od (před)začátku až do víc než půlky těhotenství Zoe má furt stejný (a obrovský) pupek. Jméno jsem zapomněla, ale myslím, že je to ta čůza (omlouvám se, ale fakt je mi hrozně protivná), co tam pak tak pompézně rodila (což je mimochodem příšerná a naprosto zbytečná scéna). 3) Případná zvýšená chuť na sex (a někdy s tím spojený intenzivnější či mnohočetný orgasmus) začíná až v druhém trimestru, s ustupujícími nevolnostmi a rostoucím bříškem (kdy je krev více zmnožená), tedy tak nejdříve ve 4.-5. měsíci, a ne pár týdnů po otěhotnění, jako zde v případě Zoe. V prvním trimestru naopak na sex chuť moc není. Jistě, jsou i těhulky, co za celé těhotenství žádné nevolnosti ani zvracení neměly (např. já ;)), a oproti tomu i takové, co - ač se třeba také cítily fajn - prostě z jakéhokoliv důvodu na sex nemají chuť celé těhotenství, prostě každá to má jinak, to je jasné, ale tohle zkrátka bylo, myslím, fakt obrácené na hlavu. 4) Nechápu, proč Stan trval na tom, že se musí Zoe zbavit svého "pomocného" polštářku, který ji usnadňoval spaní (a že si ho nechala vyhodit). Dejme tomu, že se mohl v noci vedle Zoe v posteli cítit trochu "odstrčený" (což mi přijde sice krapet přehnané, ale budiž), ovšem nejen pohyb, ale i "obyčejný" spánek ve 3. trimestru už fakt není žádný med. A to, jak to tam Zoe předváděla - nevěděla, jak už si lehnout, neustálé převalování, atd atp... - to zcela odpovídá skutečnosti. Já sama moc dobře vím, co to je (a při vší úctě - partner ten polštářek fakt nenahradí). Jedna moje kamarádka (když byla těhotná a už měla velké bříško) by dokonce bez toho polštáře ani neusnula (a já u třetího těhotenství také ne ;-)). To, že navíc po porodu usnadňuje kojení, o tom už ani nemluvím. Myslím, že měl být Stan k těhulce trošku více chápavější - a kdyby si se Zoe o tom pořádně promluvil, jiste by došli k nějakému kompromisu. Jinak to byl docela fajn film. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jlo prilis nemusim ale narozdiel od predchadzajuceho filmoveho teroru monster in law, som to vydrzal dopozerat do konca a hlavne nemal som potrebus si fyzicky ublizovat pri pozerani... to ze sa vsetky postavy chovaju ako idioti by sa dalo este prekusnut, ale ze vsetok humor je zalozeny na ukazovani hovien, zvracani a moceni (to vsetko uvidime!!!) je i na mna moc, kde sa podeli romanticke komedie, ktore su romanticke a vtipne? a ked hovorim vtipne tak vtipne hlaskami a dialogmi a nie malym deckom ukazucim hovno otcovy... obcas sa objavy i hlaska ktora by stala za zmienku aby bola scena za chvilu zabita radom nechutnosti (hlavne porod mi pripomynal pasaz z vymitaca diabla)... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Zaměřeno hlavně na lidi procházející těhotnym obdobím svého života. A těm to taky může připadat docela vtipny, protože se v těch situacích poznávaj. Jinak je to ale docela průměrná romantická komedie s jasným dějem a ještě jasnějším koncem. Chvílema se tam ale najdou i světlejší chvilky, kdy jsem se fakt od srce zasmál, i těm na první pohled trapnejm fórům. Jennifer Lopez je na to už možná trochu stará, ale i tak se celkem dala a Alex O'Loughlin byl docela sympatickej týpek, tak proč ne. Je to prostě obyč jednoduchá komedie, nic víc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama