Reklama

Reklama

Samotář v Seattlu

  • USA Sleepless in Seattle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Architekt Sam (Tom Hanks) truchlí nad smrtí své ženy. Jeho malý syn chce, aby si táta někoho našel, a tak zavolá do oblíbeného nočního rozhlasového pořadu a přinutí tátu, aby promluvil do éteru. V autě ho uslyší mezi desetitisíci jiných také Annie (Meg Ryanová), které Sam docela učaruje. Sam je přesvědčen o čarovné moci lásky a je tak trochu idealista, Annie je ryze praktická novinářka, která má o všem svoje pochybnosti. Ve filmu dochází k četným velmi zábavným scénám zachycujícím zvyklosti lidí při námluvách a schůzkách. Nočňátka v Seattlu pojednávají bez rozpaků a s humorem o jistém nazírání osudu - jsou-li si dva lidé souzeni, najdou jeden druhého, navzdory vzdálenosti, času anebo dokonce patřičnému úvodu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (268)

predators 

všechny recenze uživatele

...a ruku v ruce spolu žili šťastně až do smrti. Ano, asi tak nějak má vypadat romantika, pro někoho možná. Bohužel, já ji viděl až na samotném konci. Je mi to líto, protože hodnocení tady kolem je více než dobré, ale já si dovolím nesouhlasit. To je taky výhoda csfd:-) Děj je hodně plitký, a až na pár světýlek ve tmě, i nudný. Jednou jsem se zasmál, to je asi vše, co k tomu můžu říct, ikdyž mě asi mnozí ukamenují... :-) Zajímavosti: Mnozí si myslí, že zavolat do rádia, byl chlapcův nápad. Omyl, navedl jej Sam(T. Hanks). / Možná si myslíte, že Mag Ryan na E.State Building pustili. Taktéž omyl, dostala se tam až druhý den ráno. :-) 40% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nora + Meg + Tom. Klasická ephronovka s nadneseným romantickým príbehom, chytrým scenárom a vtipnými dialógmi. Realita tu nemá miesto, iba romantika. Síce to nie je tak dokonalé ako Láska cez internet, nudiť sa nebudete. A film ma jednu skutočne geniálnu scénu - porovnávanie pri čom plačú muži a ženy ;) ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Se mi tu asi někdo snaží namluvit,že Seattle smutné místo je. Kdysi mi bylo zděleno,že je to tam samý Singles a teď ,že přičinlivým Samotářům se prostě musí zadařit.--Už aby někdo natočil nějaký veselý příběh z tohoto města ,nebo tomu malý děti začnou věřit,že co obyvatel Seattlu to zamyšlený posmutnělý rozumbrada-bradkyně.(ale jinak je tam veselo,jako třeba onehdy kdysi ,když Plant - ano ,ten Plant z Led Zeppelin - strčil na nějakým mejdanu v tomto uslzeném městě, nějaký pipině do pipiny okounka.Okounek se lek,aby ne ,a ploutvičky roztáhl,čímž se vzpříčil.To byl průkakej!! A jako námět pro film mnohem zajímavější a bohatší,než deset malých opuštěných samotářů. A romantiku by tam pánové a dámy z holyvůdu určitě nějakou taky dostali ) ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se řiká krutej hardcore chick flick! Je naprosto úžasný, jak se v devadesátejch tyhle filmy nesnažily o žádný kudrlinky a šly prostě tvrdě na věc. S ikonama tehdejších romancí Meg a Tomem působí v dnešní době Samotář skoro stejně, jako Nezapomenutelná láska s Cary Grantem, kterou tam všichni sjíždí. A myslím, že přesně to si tvůrci přáli. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jak já rád nechávám na zem proudit slzy štěstí, když se ti dva správní najdou a padnou si do náručí. Já však přitom potřebuji alespoň těsné vítězství komedie nad romantikou, k čemuž tentokrát nedošlo, neboť humor jen občas sebral odvahu spiklenecky vykouknout z nánosu sentimentu. Neberu krásným romantickým duším to, že tohle pro ně může být kultovní záležitost, ale pro můj odporný pragmatismus je tahle utahaná LÁSKA příliš dokonale vysoustružená na to, abych se uvolněně pobavil. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (22)

  • Režisérka Nora Ephron napsala scénář k filmu "Když Harry potkal Sally", který režíroval Rob Reiner, který se objevil v tomto filmu. (don corleone)
  • Tom Hanks a Meg Ryan se spolu objeví na plátně asi na dvě pouhé minuty. (don corleone)

Související novinky

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno