Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Uf, teď jsem se lekla, co jsem to hodnotila za Intimní past a ono to tak jen během pár týdnů změnilo název z The Resident:-D. Další ukázka toho, jak někdy překlad zmrví jinak slušný film, nízkému hodnocení nerozumím. Je fakt, že filmový svět dokáže existovat bez tohoto snímku, kvalitní herci si mohli vybrat jiné "výzvy" a nad celkovým přínosem by se dalo polemizovat, ale řekněme si na rovinu- o kolika letošních novinkách můžete říct, že přišly úplně s něčím novým, skvělým, nezapomenutelným? Za The Resident (s názvem Intimní past se nesmířím) jsem celkem ráda, dostavilo se potřebné mrazení v zádech a v závěrečných titulcích částečná úleva, do které se vám přesto dál vtíral uhrančivý pohled Jeffreyho Dean Morgana... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ha, co k tomuhle říci ?:) Intimní past je velmi zábavnou a svěží žánrovkou, nastolí slušné tempo, napětí perfektně graduje, Hillary Swank je kus a při třicetiminutovém finále jsem téměř nedýchal, ovšem ta šílená předvídatelnost, tuctovost a klišé mi nedovolí jít výše než přes 70%, takže velmi slušné 3*. Záporák svou nesmrtelností připomíná Jasona, což mě zde velmi pobavilo :) ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

J.D.Morgan a voayer?!To si robíte snád srandu.V roli šialenca mi rozhodne nepripadal,alebo je to vari tak,že psychopati sa zdajú navonok byť celkom normálnymi ľudmi,ktorý zapadnú medzi nás normálnych ako skladačka?No nech je to tak či onak ja v ňom žiadneho maniaka nevidela.Na takúto "špinavú prácu" mohli tvorcovia obsadiť menej známu tvár,čo je docela škoda,pretože takto to bolo len mlátenie prázdnej slamy.Ak toto malo za úlohu vystrašiť,tak ani omylom.Kde nič,tu nič.Strach ma obchádzal širokým oblúkom.A budeme sa tváriť,že sme nič nevideli.Strata času. ()

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

I have to go pee due to boredom! Vítejte ve vile vyvolených, avšak této soutěže se účastní pouze jeden jediný účastník - Hilary Swank. Proč za tímhle snímkem stojí studio HAMMER a proč v něm hrají tak solidní herci? Nemastné, neslané, bez atmosféry, špetky momentu překvapení a hlavně hloupé do ztrouchnivělých základů samotného bytu, v kterém se příběh odehrává. Stalking je strašný, ale dívat se na tenhle film je snad ještě horší. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání! Herecky zvládnuto výborně. Skvělý hlavní úchylák J.D.Morgan, krásné vypracované tělo Hilary Swank a vždy skvělý Chris Lee. Atmosféra chvilkami také byla dobrá, ale vše ostatní - hrůza! Nudný příběh bez akce, který neměl ani dostatečně líbivé zakončení. Neznámý finský režisér ničím nepřekvapil. Doufal jsem v thriller, u kterého budu napjatě čekat, čeho se ve scéně leknu a jediné takové scény byly tři. Třikrát si Hilary vlezla do vany a třikrát se na to dalo koukat. Jinak nuda, nuda a velká nuda. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama