Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

I have to go pee due to boredom! Vítejte ve vile vyvolených, avšak této soutěže se účastní pouze jeden jediný účastník - Hilary Swank. Proč za tímhle snímkem stojí studio HAMMER a proč v něm hrají tak solidní herci? Nemastné, neslané, bez atmosféry, špetky momentu překvapení a hlavně hloupé do ztrouchnivělých základů samotného bytu, v kterém se příběh odehrává. Stalking je strašný, ale dívat se na tenhle film je snad ještě horší. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Cudujem sa, ze tak vyborny herci ako su J. D. Morgan a H. Swank sa mohli prepozicat takej zivacke ako je Imtimna Pasca. Film je absolutne nezaujimavy a nema cim prekvapit, pretoze podobnych filmov bolo natocenych uz nespocetne vela. Rezia a scenar su bez napadu. Jedine co stoji za aku taku zmienku su dvaja hlavny predstavitelia. Ty vsak tiez nemaju co hrat, ale aspon trosku vytahuju tento prepadak z totalneho neuspechu. Jedna hviezdicka za nich dvoch inak by to bol odpad ako vysity. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Studio Hammer prošlo obrovskými změnami a poslední dobou se jim vůbec nedaří oprášit zašlou slávu. Přitom díky nim vznikla celá řada skvělých filmů. Ani tentokrát však jejich snaha nepadla na úrodnou půdu a to i přesto, že k sobě nalákali dvojici úspěšných herců. Hilary Swank si musí připadat jako na horské dráze. Díky jednomu filmu se dostává na špici divácké oblíbenosti, aby následně tím dalším spadla zase na samé dno. Tak to má téměř pravidelně pořád dokola a zde doplatila na nepříliš zdařilý scénář (který opravdu originalitou neoplýval), přestože ona sama může být se svým výkonem spokojená. To Christopher Lee už má svá nejlepší léta za sebou a tak se spokojí s kdejakou vedlejší rolí. Podobných psychodramat (thrillerů) existuje celá řada a popravdě většina z nich mě osobně zaujala mnohem více. Tady se nám sice tvůrci snaží nabulíkovat, že film koketuje s hororovým žánrem, ale nebýt zlepšení na konci filmu, tak vlastně ani nevím proč. Za největší „debilovinu“ považuji to, že nám tvůrci prozradí během prvních třiceti minut celou pointu příběhu a tím to celé poslali do kopru. Potom už jen znuděně sedíte a čekáte, kdy konečně zabije buď ona jeho, nebo on jí. 30% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Vždycky chcípám z toho, jak se nám snaží tvůrci transku Hilary Swank cpát jako sexy babu. Jeffrey Dean Morgan výborně balancuje na hranici usměvavej sympaťák a voyer-honimír. Bohužel vůbec neni vykresleno (až na pár flashbacků), proč je zakomplexovanej magor, což je škoda. Christopher Lee asi potřeboval prachy na přilepšení důchodu, jinak si nedokážu vysvětlit, proč šel do takový sračky. Provařenej materiál a další zbytečnej rádoby thriller. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem ke zhlédnutí pro mě byla moje oblíbenkyně Hilary Swank. Navíc mám ráda thrillery. Musím uznat, že tady jsem se ale docela přehmátla. Děj je šílené a nesmyslné psycho, hudba neskutečně deprimující a herecké výkony žádná sláva. Ta atmosféra je od začátku tak dramatická, až se mi chtělo brečet. Konec absolutně bez nápadu a originality. Příště si pustím raději nějaký "nepovedený" kanadský thriller s Shannen Doherty..ten mi alespoň nepokazí celý můj den. I ta jedna * je moc. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama