Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od roku 0 kdy se začal počítat čas všech tv pořadů o našich dvoj, čtyř i vícegumových miláčcích (tedy od doby kdy jsem poprvé viděl Top Gear) mám dojem, že všechny pořady o kárách jej napodobují. A to dokonce ty, které tu byly těsně po pádu komárů dávno před dobou, kdy se tu objevil první díl tohoto britského legendárního pořadu o autech.. S Autosalonem je to dost podobné. Není to jen o zvolené hudbě, zvoleném způsobu snímání kamery, hláškách účinkujících, ale i různými testy atd... A s dalšími a dalšími díly bych řekl, že nejsem daleko od pravdy. V jednom se však Autosalon vyjímá nad ostatní české pořady tohoto typu (alespoň pro mne) a to dokonce i nad Top Gear. A to je sexy hlas Jany Štvrtecké. Hlas této herečky - dabérky, mne zaujal už dříve. Velmi libě mi zní a když mi popisuje nějaké to pěkné autínko (v mém případě offroad), tak mi to tak nějak jde hezky k sobě. Za Janu dávám hvězdu navíc! Tři šaltpáky. * * * ()

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že to je jediný pořad o autech, který běží v televizi. Bohužel pojetí pořadu je naprosto příšerné. O testovaných vozech se nedovíme skoro nic, maximálně pár blbostí z broužury nebo nějakou naprosto irelevantní pitomost. K tomu si přidáme extrémně rychlé a šílené střihy, kdy každý záběr na auto trvá asi vteřinu, to vám přivodí možná tak epileptický záchvat. Přidejme ještě naprosto hrozný komentář "experta" Pepy, kterému to prostě nevěříte. O autech se tu dozvíte vlastně úplné hovno. Jediný povolaný člověk, který své práci opravdu rozumí a je profesionál, tak to je Pepa AKA "Sršeň" .. ten testuje motorky, které mě zase moc nezajímají. Možná by si zasloužil svůj vlastní pořad. Jediní, kteří v CZ/SK dělají svoji práci dobře jsou pánové Honza Koubek - Meziplyn a Rasto Chvala - Garaz.TV, jejichž pořady mají aspoň nějakou informační hodnotu. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Autosalon na TV Prima má letos už 19 let (2024). Za tu dobu prošel postupně nějakým vývojem. Hodně se prostřídali moderátoři "experti". Je evidentní, že každý moderátor "expert" je vyhraněný pro konkrétní kategorii vozidel a dokonce pro konkrétní značku. První roky byly ve znamení reklamy a propagace, dealere nebo dovozce něco nám půjč, my se projedeme a vychválíme to. Naštěstí se zdá, že od toho už se opustilo. Za zmínku stojí jistě vtipné reportáže "auto-experta" Pepy Vrtala a také "moto-expetra" Pepy Sršně Šilera. Za to ostatní "experti" jsou o dost slabší, druhý bratr Vrtal je k zblití. Ale líbí se mi, že se pořad nesnaží "topgearovatět" a že ty reportáže nejsou tak vizuálně efektní, je to spíš jako byl ten původní starý Top Gear z osmdesátek. 2024 Poslední 2 roky úroveň hodně Hodně hodně klesla, ubral jsem frčku a koukám na to u jen občas na iprima 5/10 ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Jak jednou člověk viděl Top Gear, tak už nechce nic jiného, byť by autosalon mohl být považován za více user-friendly (co si budeme povídat, většinu aut z TG si normální smrtelník nekoupí). Bohužel ale i přesto mě autosalon prostě nebaví. Update: Musím komentář upravit, protože poslední dobou se na to docela dá koukat. ()

Deyv_1212 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza děs... parta blbů se snaží hrát si na Top Gear testují auta co už jiné pořady měli před rokem a ještě se u toho snaží být zábavní.... Nejhorší je to tlustý prase co ví o autech úplné a smradlavé h****o.... Jediný kdo to trochu zachranuje je Sršen ale ten zná jen motorky takže vlastně taky nuda ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama