Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

otík 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo neskutečné. Tohle byl nářez, který není pro každého, ale já byl spokojen. Chtěl jsem se hloupě bavit a k tomu mi tento filmeček posloužil. I když s notnou dávkou krve, trochou nechutností a přidrzlé hlouposti. Samozřejmě se nedá mluvit o žádném velkodíle, ale pro bezesné noci jako stvořené. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako naprosto ženiální, neb se mi již dlouho nestalo, abych u nějaké podobně laděné chujoviny (zde doslova) hýkal smíchy. Ale ať mi nikdo netvrdí, že autoři scénáře nevykradli Dlouhého, Širokého a Krátkozrakého! ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure jak prase. Moje perverzní já těžce triumfovalo. Nečekal bych se že budu ze srdce smát tak podřadným a nechutným fórkům jako je souložící minotaurus. Danny McBride předvádí, to se od něj dá očekávat, kdežto James Franco a Natálka (mimochodem "Sexy as fu*king Hell") přehrávají neskutečným, skoro až roztomilým způsobem :-). Kromě již zmíněného potěší i celkem dobrá akce, místy opravdu velká brutalita a hlavně různé nabourávání a utahování si ze zaběhlých žánrových klišé. Škoda, že snímek finančně neuspěl, jinak palec (pouze palec, po zhlédnutí napadá člověka spoustu jiných možností) nahoru. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Výborná zábava. Originalita a "koule" se zvlášť u komedií cenní dvakrát. Člověka v tohle kříženci Excalibru s Pineapple express nešokují jen "čůrá." sem a "píč." tam. Překvapilo i množství krve a brutality. Navíc McBride na vísost vtipný a následuje tak stejně založeného Rogena k první komediální lize. To není zrovna známka mravní síly lidstva, ale kdo by to řešil když jim to "mrdán." a "píchán." tak jde :-). ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Všechno již někde bylo. Při společné projekci s přátely jsme u každé scény hlasitě vyhrkly v kterém jiném fantasy něco takového bylo a musíme shledat, (Došlo dokonce i na Star Wars!) že něco tak originálně vykradeného v úchylném hávu jen tak nepotkáte. Brilantní soundtrack, sexy Natálka, přihřátý Franco, oplzlý Yoda a neustále nadržený princ Thadeous. Splněné komediální fantasy s pořádnou dávkou akce každého chlapa. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Celé zle. Od sexuálnych narážok cez akože „humor” až k samotným hercom. McBride mi nesadol vôbec a Franco hrá suverénne najhoršiu postavu v kariére. Príbeh málo vtipný, nasilu vulgárny a nudný. Najdebilnejšia fantasy komédia ever. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Příjemně oddychová podívaná pro diváky, kterým nevadí pohled na penis minotaura zavěšený okolo krku hlavního hrdiny. Očekávání byla sice o něco vyšší, některé vtipy mě poměrně minuly, nicméně jsem se dobře bavil a při představě, že na Your Highness někdo vezme svou ratolest, jsem se zlomyslně uchechtl. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebýt Dannyho R. McBrida, tak to bude hodně slabý. Jenže díky němu je to děsná prdel. Ono celkově obsazení je hodně slušné a až na hlavního záporáka nemá chybu. Ječícího nebo rádoby cool se tvářícího McBrida ale nic netrumfne. Efekty docela mizerné, příběh žádná sláva a místy trocha trapnosti a stejně je to skvěle strávených 100 minut. Česky je horší postava Thadeuse, ale má to svá další kouzla. Např. se Standou je děsná prdel. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Ve prospěch filmu hovoří ty sprosťárny, uznávám velice účelové a prvoplánové, ale fungující. Právě v kontrastu se zvoleným tématem princů a pohádek jsou vtipné a nejednou mě přinutili vyprsknout smíchy a to jen proto, že zaznělo Shit nebo Fuck. Triky a různé stvůry nepůsobili nijak trapně a naprosto splnili svůj účel. Navíc mě bavila i jistá naivita příběhu a do důsledku vysvětlované úmysly jednotlivých postav. No a penis Minotaura jako bonus. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Hodně sprosťáren na málo legrace. Škoda, protože taková syntéza má určitě značný potenciál. Ubral bych fuckujícího a oplzlého McBrida a přidal od každého zbylého trochu. ()

Wall-E 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení... Nakonec je to mnohem lepší než naznačil trailer. Your Highness je výborná akční fantasy komedie s "R" přístupností a hlavně díky tomu propadl v tržbách (nevydělal si ani na už tak nízký rozpočet) . Je to veliká škoda, protože je to skvělá podívaná, kterou si klidně pustím znovu. Obsazení nemá chybu... Hlavně Natalie Portman a Zooey Deschanel - co si může člověk přát víc? :-) ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Čím sprostější a vulgárnější tím vtipnější? Tenhle přístup teda na mě moc nezabírá. Jediné co bylo na filmu povedené byly vizuální efekty. Čekala jsem, že to bude ten typ filmu, který je tak debilní, až je vtipný. Princ a pruďas je ale pouze debilní. Nejhorší je jak okatě herci tlačí na pilu, aby diváka rozesmáli. Na druhou stranu co jim taky zbývá s tak blbě napsaným scénářem. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Chtel sem to nekdy videt. Ale kdyz mi brach ukazoval scenu v arene s 5-ti hlavou bestii tak sme malem vzbudili synovce ktery sotva usnul. Tak jsem se rozhodl si to pustit drive no a stalo to za to slova fuck, dick, cock padaly v celkem velke kadenci. Zajimave souboje se spoustou digitalni malinovky. Ale ze bych se rezal smichy to se rict neda. Ale zase na druhou stranu ty vtipy nebyly trapne coz je fajn. A sceny s minotaurem byly pekne hlavne trofej , a scena jak se po ni Zooey sapala byla pekna :-). Takze vysledek nebyl jsem zklamany coz je fajn takze 4* zaslouzene, jelikoz 3 by bylo hodne prisne. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Škoda, zábava to sice byla, ale nemohu se zbavit pocitu, že to mělo navíc, než jen na vtipy o penisech a sexu. Herci dobře přehrávali. Výborný soundtrack. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie s gagy a pár wtf momentama. Naprosto skvělej výkon podal Justin Theroux, který hraje čaroděje a jeho hlášky jsou skvělé! Jeho Jumping na konci mě uplně rozsekalo nebo jestli má tvoje vagína stejnej tvar jako moje ruka, tak nemáme problém! Škoda, že film vydělal tak málo peněz, protože dvojku bych rozhodně uvítal! Takováhle "pohádka" tady ještě chyběla. Po delším uvažování musim hodnocení zvednout na 90% a dát *****! Takhle ujetá pohádka tu ještě nebyla a je to pro mě jedna z nejlepších komedií. ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama