Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta komedie, na kterou jsem se už pár týdnů těšil? Kristen a Odette (Group Sex, Operation Endgame) měly být největší tahák a jistota (navíc je mám celkem rád; Kristen má perfektní výslovnost), když už ne kvalitního flmu, tak alespoň dobré nálady a zábavy. Ale začátek byl spíš otravný a u zbytku jsem se nijak zvlášť nebavil. Trpěl jsem, když prznili We Are the Champions; sladké scény byly přeslazené a usmiřovačky přímo odporné (Sigortney a Jamie Lee strašně přehrávaly). Nemůžu říct, že se jedná o sračku nebo něco obzvlášť podprůměrného, jen jsem byl zklamán a film mě nezaujal. # Stejně jak píše Shit, tak i mně Odette hodně připomínala Megan Fox z filmů, kde hrála mrchu. # Jen pro zajímavost dodám, že se ve filmu objevili 3 herci z Kroku za krokem. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je Zase ona! oslavou smíchu, jak píšou tady v obsahu, tak už se vážně nechci nikdy ničemu smát. Pro mě je tenhle film spíš oslavou trapnosti plnou hloupých dementních postav a pseudomouder. Možná se měla scénáristka ještě před psaním téhle hlouposti vrátit na střední, ale těžko říct, jestli by jejímu výtvoru pomohlo, kdyby si vylepšila vzdělání. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

"Střední škola byla horor. Tento víkend je jeho pokračování." Nuda. Přístupnost pro všechny věkové kategorie je možná fajn u animáků, ale rozhodně ne u celovečerní komedie, jejíž téma by se přece jen dalo předvést mnohem "dospěleji a nepřístupněji". Cca tři momenty, u kterých se měl člověk šanci zasmát, jsou už v traileru a jediné, co krom nich stojí za zmínku, jsou dvě taneční scény s úžasnou Jamie Lee Curtis a úplný závěr s babičkou Bunny. Poznámka: Nechápu, proč se ve všech filmech chce pár X vdávat za každou cenu v přesně určený den Y a to i ya cenu, že by tam byl po bouračce odvezen přímo z operačního sálu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Obyčejná americká komedie s klasickým tématem, které se bohužel odehrává v mnoha životech lidí, nejen na střední škole. Osobně mě nejvíc pobavily hlášky malého bráchy, který měl ve filmu bohužel málo výstupů...Jinak -rivalita mezi Weaver a Curtis - vynikající herečky, které svou elegantností filmem prošly asi nejlépe ze všech a bylo to pro ně jen takové oživení v kariéře :D :D Konec - klišé nad klišé :D ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná komedie, která dojela především na nenápaditost scénáristů. Pokud má totiž hodinu a tři čtvrtě dlouhý film stále dokola těžit z jednoho až dvou mizerných nápadů, je něco špatně. Přitom herecký potenciál k tomu, aby byla mnohem lepší podívanou, Zase ona má. Tak především Kristen Bell bych v lepší roli vidět rozhodně chtěl, protože její (nejen) komediální talent nešlo přehlédnout, více šlo určitě vytěžit i ze střetu Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis, kterým tady bohužel nezbývalo nic než po sobě neustále metat zlostné pohledy a tvářit se jakoby nic. Dvouhvězdičková škoda. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama