Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

kohaku odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, místa kam se Matt dostal, kde se snaží roztančit "svět," jsou zajímavá a v koláži by mohla vytvořit nádherné video..., kdyby však ale Matt nebyl hnusnej tlustoprd, co skáče jak trouba v doprovodu kýčovité hudby. Výsledný dojem? Video, které dokáže tak akorát nasrat, stejně jako nadšené vánoční reklamy od Gapu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

S trochou nadsázky: To nejlepší, co jsem v měsíci listopadu 09 viděl. Úžasně pozitivní oslava lidského ducha. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné video, naprosto fantastická písnička tomu dodávají nejpřátelštější, nejpříjemnější a nejpohodovější video, co jsem kdy na internetu viděl a že tohle jsem viděl alespoň stokrát. To se totiž neomrzí. Přiznám se ale, že Mattovi šíleně závidím jeho cestování po světě. Vždyť on s tím byl úplně všude. Na druhou stranu zase srazím reklamu na čaje Aquila, která si tento nápad zkopírovala i s podobnou hudbou. Hnůj na ně. Matt je jen jeden! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#61 Tak nějaký člověk cestoval po světě a natáčel se jak předvádí svůj "taneček" a občas se k němu přidali dobří lidé, kteří určitě nedostali zaplaceno. Nic moc hudba, nic moc vizuál, prostě jen amatérské video plné záběrů z míst po celém světě. Zív. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kraťas, jaký jsem zažil ... Tohle je čistá radost!!! Ta radostná a optimistická stránka pozemskýho života ... Slzy v očích, BOMBA!!!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Za zvuků skladby Praan od Garryho Schymana Matt navštívil Indie, Bhutan, Severní Irsko, Zanzibar, Austrálie, Holandsko, Kuvajt, Mexiko, Island a vypadalo to jen na pokračování jeho individuálního poskakování, ale pak přišla smršť neuvěřitelně pozitivního kolektivního jančení a s ní Španělsko, Madagaskar, Irsko, Argentina, Zambie, Turecko, Fidži, Anglie Švédsko, Šalamounovy ostrovy, Jemen, Kyrgyzstán, Filipíny, Korea, Mali, Polsko, USA, Japonsko, Nová Guinea, Německo, Tonga, Indie, Portugalsko, JAR, Panama Jordánsko, Nový Zéland, Maroko, Belgie, Tchaj-wan, Kanada, Brazílie, Singapur, Izrael a Francie. Já jsem se nejvíc bavil při spláchnutí vlnou na Tonze, při synchronizované koncovce s indickýma holkama, při skákání opic na Madagaskaru a při beztížném stavu v Nevadě. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Funguje to jako nabíječka! Po zhlédnutí mám neskutečnou radost, chuť něco dělat a smát se. Dost možná nejlepší krátkometrážní film, který jsem kdy viděla. Takhle se má užívat života. Miluji cestování, dobrou hudbu, tanec..miluji těch 5 minut! Dechberoucí!!! 5* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Let's dance everywhere you want...aneb zítra se bude tančit úplně všude. Neskutečně optimistické, minimalistické a příjemné. Podobně odzbrojující, jako titulková sekvence Milionáře z chatrče. Ty medvědí pohyby se musím taky naučit a pak vyrazím do ulic. :o) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Where the Hell is Matt?" A kto je vlastne Matt? Pojašený chlapík, ktorý precestoval svet krížom krážom? Alebo je to biely, americký zvestovateľ globalizácie? A čo ten jeho podivný tanec? Je vyjadrením radosti zo života alebo oslavným rituálom príslušníka najmocnejšieho národa? Myslím, že podobné otázky sú pri tomto krátkometrážnom filme scestné. Je to príjemný, veselý, optimisticky pojatý snímok s jednoduchým, ale zaujímavým nápadom. Veľmi podarený amatérsky kreatívny video klip. **** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad a ještě lepší provedení. Navíc chytlavá písnička i tanec. Víc takových originálních projektů a méně trapných kopíráků alá Aquilla. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo nádherné, až jsem pustil slzu. Prostě krásná písnička, cestování po světě, hezký tanec:-) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sice to sem nepatří, podobně jako Přemluv babu , ale davám za 5 hvězd. Matt Harding dokaže pobavit. ()

Reklama

Reklama