Reklama

Reklama

Film Časy se mění, vypráví životní příběh německého rappera Bushida. Mladý Bushido (Anis) je drogový dealer, nedokončil školu a prochází cestou plnou násilí, bolesti a problémů až k vytoužené slávě. (terrorclip)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

janisska 

všechny recenze uživatele

Film - roztomilá hiphopová písnička. Přiznaná autobiografičnost se tu pojí se snahou přepsat vlastní dějiny tak, aby se co nejvíc podobaly americkému gangsta rapu. A proč že to? Aby klučina, kterej byl sám, ukázal, že i on může mít taťku a mamku pohromadě s mladším bráškou, i on má spoustu prachů a hustou káru. A poslouchaj ho vězni a náctiletý. I on má totiž měkký srdíčko a ten hněv, ten hněv v něm, ten překoná odpuštěnim! Dá se takovémuhle počinu vůbec vyčítat prvoplánovost a schematičnost? Nebo to patří k dokonalému naplnění žánru? ()

zette 

všechny recenze uživatele

O Bushidovi jsem nikdy neslysel, i kdyz je film misty docela zkratkovity, ma to atmosferu a divak pochopi, o co tvurcum slo. Je zde hned nekolik zajimavych momentu a dialogu, ale pomyslnou tresnickou na dortu je az sam velky Karel Gott! To fakt pobavilo a vlastne i dojalo. Rap je pro me spanelskou vesnici, ale hudba mi nijak nevadila. Ve finale je to dobry zivotopisny snimek. ()

Reklama

boul 

všechny recenze uživatele

Tak jak nemusím německej rap, tak tenhle film byl prostě super! Skvěle jsem se u něj zasmál, soundtrack a bushidovy beaty byly parádní a pěkně to na mým basáku tepalo v rytmu německýho rapera, dřívějšího dealera a sprejera. Nikdy jsem o jeho životě nevěděl, tak jsem si pustil film ve kterým nebylo asi všechno, ale celkem mě sním seznámil a mile překvapil. U filmu jsem se vůbec nenudil a v podobném světě jsem i vyrůstal, takže film byl pro mě velkým překvapením a Edelova režie nezklamala.. Tak jak u Biggieho, musím dát 5* a 85% ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

No super! Kdo by to čekal. Ono teda stačí kouknout na jméno režiséra a už to naznačuje, že se nebude nic nakrucovat ani třpytit. Bushidův život v hodině a půl a ne vždy je to laskavý svět ve kterém žije, rozhodně je ale na co koukat. Po té dramatické stránce to funguje na jedičku, akorát Moritz Bleibtrau mi v roli moralizujícího mafiána přišel trošku otravnej, ale to nepokazilo nic z celkovýho dojmu. Hodně milé překvapení tedle filmek. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený film o Bushidovi. Celý film skvěle zachycuje nejdůležitější události jeho života. Mohu říct, že mě překvapuje, že člověk jako on pozná Karla Gotta a nazpívá s ním song. Závěr filmu je hodně působivý a nakonec 3 songy na závěr. Bushida bych si dokázal představit i jako známého filmového herce, protože svůj příběh zahrál opravdu stylově.. 8/10 = 85% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Graffiti, které se ve filmu objevují, navrhl Fler, jeden z protagonistů filmu. (Mr.Hudson)
  • Nápad na jméno "Bushido" pochází z videohry, kterou Anis hrál. V překladu z japonštiny to znamená "Cesta válečníka". (landsman)

Reklama

Reklama