Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

V porovnání s naší českou Partičkou je to jako nebe a dudy. Samozřejmě s dřívějšimi legendárními baviči jako byl Menšík, Holzman, Kaiser a další to nemá nic společného. Hodnotím to pouze podle téhle doby a co nám teď co se týče humoru nabízí. Nicméně týká se to jenom Česka a Slovenska, protože kdybych měla jít za hranice, tak třeba vedle takových Whose line to ani neleželo. ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byla u tety na Slovensku, náhodou jsem zapnula televizi, náhodou tam dávali zrovna Star Dance a náhodou po oné taneční soutěži tam skočila právě Partička. Musím říct, že takhle jsem se u televizního pořadu snad ještě nebavila! Už ani nevím, jak se ti tři hrdinové jmenovali. Já jen vím, že byli naprosto skvělí, úžasní a perfektně sehraní. Bohužel u nás Markízu nechytneme, a tudíž zůstalo jen u toho jednoho dílu, ale z hlavy se mi nevykouřil ani po takové době. A to už něco znamená! :) ()

Reklama

TheGunner 

všechny recenze uživatele

Nevím nevím, z každé strany se na mě valila jenom samá chvála na slovenskou partičku, ale když jsem si teda zhlédl několik dílů, tak jsem zase tolik nadšenej nebyl. To česká verze mi přijde o parník vtipnější a rozhodně ne proto, že bych byl Čech. Ale samozřejmě, že jsem se několikrát dobře pobavil, ale čekal jsem od toho rozhodně víc. ()

vorry 

všechny recenze uživatele

Sleduji pravidelně a opravdu je to sranda......... nejlepší je Ondra Sokol - na něm je alespoň vidět, že ho to opravdu baví. Nezapomenutelné scény jsou vždy, když je seznamka. Většinou diváci zvolí Geňu a ten má hádat, kdo jsou ostatní. Nejenom, že mu to vůbec nejde, ale hlavně Suchánek je vždy nějaká blbost (žvýkačka, ET, smrtka,...) a o to má hádání těžší :DDDDD ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Improvizačné posedenie so spoluprácou divákou, ktoré už od mája 2009 s úspechom uvádza Štúdio L+S sa teraz rozhodla zobrať pod svoje krídla aj Markíza. Či taký úspech ako Partička má naživo bude mať aj z obrazovky neviem, ale po prvom dieli mám celkom dobrý pocit. Samozrejme divák musí prísť na chuť tomuto atypickému formátu. V každom prípade je to niečo nové na obrazovke. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama