Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show, která pobaví. Nejlepší hry jsou Párty, Zvukové efekty, Seznamka, Co by nikdy neřekl, Švihlé ruce a někdy i Stop. Poslední dobou mi přijde, že vtipů ubývá, ale snad se to napraví, a Partička neztratí dech. Nejlepší je Juraj Kemka, u které stačí jen jeho pohled a umírám smíchy ;D. A skvělí jsou také Latinák a Polnišová. 90% ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, který konečně zaplňuje díru po vyčichlých "humorných" pořadech. Petra Polnišová je šílenec a Lukáš Latinák a jeho oči nemusí ani nic dělat a musíte se mu smát. Dangl jako moderátor je pohodový, neruší a celkově (až na ten jeho ksicht a dementní výraz, když se směje), je to velice uvolněné a příjemné. Na rozdíl od buranského humoru Genzera a Suchánka z české verze Partičky, kde se za vrchol humoru považuje, když jeden z nich řekne "kurva", je slovenská Partička na mnohem vyšší úrovni. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Herci na divadelných javiskách hrajú v hrách, ktoré majú scenár. Asi to má svoj zmysel. Potvrdilo sa mi to v Partičke, kde improvizujú a to nemôže byť z princípu tak vtipné, ako napísaná hláška, alebo vtipný dialóg. Partička ma svojim humorom úplne minula, ale na druhej strane chápem, že množstvu ľudí sa práve situácie a humor, vyplyvajúce z improvizácie, môžu páčiť. Rozhodne sa nejedná o žiadnu intelektuálnu záležitosť. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Improvizačné posedenie so spoluprácou divákou, ktoré už od mája 2009 s úspechom uvádza Štúdio L+S sa teraz rozhodla zobrať pod svoje krídla aj Markíza. Či taký úspech ako Partička má naživo bude mať aj z obrazovky neviem, ale po prvom dieli mám celkom dobrý pocit. Samozrejme divák musí prísť na chuť tomuto atypickému formátu. V každom prípade je to niečo nové na obrazovke. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno