Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

Gridd 

všechny recenze uživatele

Další skvost v kategorii pro malé a i pro některé dospělé. Pro mě je už jen pár animovaných filmů, které bych řadil nad Happy Feet 2. V originále jsem si to samozřejmě užil víc, ale jelikož moje děti nezvládájí angličtinu a ani tak rychlé čtení titulků, tak na to koukáme s dabingem, který je taky perfektní. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Miller a zasa tučniaci? Ten chlap už úplne stratil súdnosť a gule? Je síce pravda, že za nejakých podivuhodných okolností dostal prvý Happy Feet Oscara a zožal úspech v kinách, ale aby vzniklo aj pokračovanie? Animáciu to má veľmi podarenú, ale to je za tie peniaze povinnosť. Pre najmenšie deti vhodné, pre dospelých značné spevavé utrpenie. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi docela líbila, dvojka byla spíše povinností už jen z důvodu, že jsem viděl jedničku. Vskutku, víc jsem se nudil a o pobavení nelze vůbec diskutovat. Písničky se mi ale zdály dobré, lehce zbytečný vedlejší příběh točící se okolo sympatických kreveťáků taky nebyl nejhorší, takže pokud to vezmu jako jednorázovku, dá se. Ale je to přesná hranice hodnocení, co nyní uděluji. 55% ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Happy Feet 2 byla překvapením originálnější zajímavějším příběhem, atmosférou, 2 legendárními herci alias Tele Tele, a v zásadě více tance, písniček, rodinných problémů, starostí a lepší kvality filmu. Nesmím zapomenout ani na velmi zdařenou písničku Bridge Of Light, která obklopila nádhernou atmosféru polární záře a nebo od Queen - Under Pressure, kde se všichni snaží o spojení rozdělených ker, která oddělila tučňáky. Když se bavíme o tučňácích, i tam se setkáme s jedním takovým podvodníčkem, kteří se tváří, že je tučňák. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu nuda, písničky příšerné, ale animace je krásná, a děj docela graduje. Není to úplně můj šálek kafe. Ale rozhodně nepatřím do té skupiny tupců, které uráží když má film ekologické poslání, a nebo si dovoluje o něčem poučovat. proč ne? Ale je na tomhle filmu něco, co mne naprosto umrtvilo. Závěrečná operní písnička malého Erika, zpívaná ženským hlasem zkresleným nějakým chipmunkovským efektem, to je neuvěřitelná síla! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)
  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama