Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

heyda 

všechny recenze uživatele

Může to znít divně, ale dlouho jsem se tak dobře u hororu nebavil. Tak výborně namíchaný exploitation s různými hláškami jsem ještě neviděl. Bavil jsem se a znechucenej jsem byl vlastně od začátku až do konce. Odpustil bych si jen pár drobností, co se uskutečnily v závěru, jinak ale spokojenost a vřelé doporučení. 75% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Australané mají mučící filmy očividně rádi. Zde se setkáváme s jednoduchým příběhem o mladé dívce, které není dobré říct ne, když Vás pozve na maturiťák. To udělal Brent a skončil připoutaný v jedné místnosti s ní a jejím silně úchylným otcem. Následuje mučení pomocí vrtačky a jiných nástrojů a pro fajnšmekry se zde najde celá řada chuťovek. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je to na pomedzí troch až štyroch hviezd, ale pochváliť môžem predovšetkým skutočne originálne gore prevedenie celého mučenia a zámernú humornosť niektorých scén, na čele s s vyhlasovaním "královny plesu", ktorá si svoju korunku skutočne zaslúžila. Na druhej strane ale nechápem opodstatnenosť sekundárnej dejovej linky, v ktorej sa okrem sexu so sympatickou metalistkou nedialo fakticky nič.. aha, počkať, už som tú opodstatnenosť pochopil.. i keď, ani ten koitus nestál za veľa. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Syrové, drsné a uchylné. Film, který by v 80. letech byl označen za vrchol perverze a nepřístupnosti. Dnes běžný produkt hororového žánru. Scénář je prostý a v podstatě vše stojí na mučení, které nebylo předem nijak zatajované, naopak se na něm postavila všechna propagace filmu. Mučení je skutečně "výživné" a to co následuje celkem dostávající, přesto tomu něco chybělo. Takhle se z toho stala prvoplánová efektní řezničina, která za každou cenu chtěla znechucovat diváka. Žádná skrytá narážka, ani poučení. Proto pouze 75% 09.10. 2010 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jó, odmítnout školní outsiderku, to se nevyplácí. Ono se pak může stát, že vás chtě nechtě přivede představit svým rodičům a připraví vám spoustu jinejch překvapení. Australani si tentokrát neberou servítky a za pomoci kladiva a aku-šroubováku připravili chutnou porci krvavý zábavy. No a casting, ač žádnýho z herců neznam, vyšel taky. Hlavně ať v tom nikdo nehledá žádnou hlubší myšlenku. Prostě je to o holce a jejím otci, kterejm kdysi totálně mrdlo. To je celý. 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)
  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)

Reklama

Reklama