Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (600)

predators 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám za místy vtipné pasáže. Jinak jde o dost nudné pokračování postrádající špetku nápadu a originality. Akční scény jsou "béčkové", čemuž zdárně pomáhá nepovedený střih a kamera. Myslím, že si "ne"kvalit byli vědomi i autoři a proto celé zahalili do moc hezkého barevného kabátku...ten ovšem funguje zhruba prvních 10 minut, pak už ani toto neoceníte. 30% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Závěr je jako mexická telenovela na tripu (ale v dobrém). Mizerové jsou zpět na jednu poslední akci a překvapivě se podobají spíše umírněné jedničce a dávají důraz na příběh. Povedená linie o Mikeovi je doslova naditá smrtí. Smith tu roli potřeboval jako sůl a snad mu znovu nastartuje kariéru. A Lawrence lepší roli mít už nikdy nebude. AMMO tým je nečekaně fajn a chemie starého s novým nečekaně funguje na výbornou. I noví režiséři umí. Na velkého šéfa ještě nemají, ale styl nezapřou. A Bayovo cameo samozřejmě potěší. P.S: Paola Nuñez je ňuňózní. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako rozhodne prijemny prekvapeni, navrat po takovy dobe a zmena rezisera, to smrdelo pruserem, ale Arbi a Fallah to ustali se cti. Pribehove se sice nejedna o nic extra, i kdyz tu je par necekanejch scen a zvratu, z nich minimalne jeden uz je krapet pritazenej za vlasy, ale nema smysl nad tim moc premejslet. Hlavni dvojka porad funguje na jednicku, i kdyz mi prislo, ze misto citovatelnejch hlasek se jejich vzajemny postuchovani smrsklo na vole, pico, ses poral, neser a podobne. Taky uz se na nich zacina projevovat vek, Smith misty vypada lehce znavene a Lawrence misty jak lehce prifouklej gumovej panak, ale nastesti se jim akce furt da verit. Ta je misty napadita, par scen je fakt paradnich, ale k Bayovo vizualnimu citeni to ma precijen daleko, me to spis pripominalo treba takovyho Fuquu a to i misty docela velkou drsnosti filmu, kde se pro nejakyho toho rozstrilenyho srace a litry krve nejde daleko. Ale celkove by to chtelo akce trochu precijen pridat, i kdyz i tak film nezacne nudit, coz je hlavne zasluhou hlavni dvojky. Takze ve vysledku vlastne spokojenost, ale na dvojku to fakt nema. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha se vyrovnat předchozím dílům a Bayovi, které nakonec vylezlo jen Rychle a Zběsile v černém. Proč se do toho musí cpát opět Mexiko jsem nepochopil, Rambo, Terminátor a teď tohle...milfka čarodějnice úřadující celý film z balkonů věčně si přežvykující čáry máry mě fakt spíše otravovala, nějaké vodoo sračky do toho fakt nepatří a nakonec tu máme tým nádherných mladých lidí jako z časopisu, kteří jsou prostě dokonalí. Každou chvíli nám film ukáže, kde se dej odehrává a jsme nuceni sledovat polonahe lidi, život na pláži, kde nenajdete nikoho nad třicet, všichni vypadají dokonale a jak říkám, rychle a zběsile hadr... Abych jen nehanil, jediný důvod, proč tři hvězdy je ústřední dvojce, která i po letech předvádí fajn zábavu a hlavně humor je povedený..ale to je fakt vše ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva miamští poldové slaví čtvrt století na filmové scéně. A Otec stvořitel je u jejich návratu jen symbolicky. A i bez Michaela Baye je to akční jízda.. Mike a Marcus by si už mohli užívat zaslouženého důchodu, kdyby se zločinné podsvětí proti nim zase jednou nespiklo, a Mike neskončil rozstřílený jak řešeto v nemocnici. Marcus sice skončí ve vytouženém domácím úboru a užívá si role dědečka svého právě narozeného vnoučka, ale celá rodinná idyla trvá jen pár chvilek, než jeho zotavený parťák dostane pomstychtivé choutky, načež při pátrání mimoděk narazí na svoji nejrychlejší spermii. Trojka s hláškujícími poldy v akci, na kterou už se těšil málokdo, přece jen po letité odmlce vznikla. Už ale pod novým realizačním týmem. A i když občasně trpí, úmyslně i neúmyslně, "bayovským" afektem, jedná se o skvěle načasovaný návrat v důstojné formě a stylově drsném ražení. Will Smith & Martin Lawrence prostě stárnou do kvality, přičemž opuchlost druhého jmenovaného není na škodu, koketuje-li se s bačkorovým efektem zamýšleného penzisty. Na akci je stavěný atletický Will Smith a Martin Lawrence vysílá do éteru nejednu šťavnatou hlášku, sprostých slov létá vzduchem nepočítaně. A o brutální akci rovněž není nouze. Sexy děvy u takové stylové podívané samozřejmě nesmí absentovat, takže o natlakované spermicidní účinky bojují hned tři adeptky - Paola Nuñez, Vanessa Anne Hudgens, které stojí na straně zákona, opačnou stranu zastává Kate del Castillo. Režijní otěže po Bayovi převzala belgická dvojice Adil El Arbi a Billal Farah, která komerčním filmům rozhodně hoví, takže dvě hodiny pádí kupředu v solidním tempu a vypiplané technické kvalitě. A navíc odkaz předešlých dvou filmů se zbytečně neznásilňuje. Prostě Mike a Marcus to jistí a jejich společný návrat je oslnivý. 10/10 ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Dlouhé, epické, krouživé záběry kolem hlavních postav, jsou typickou signaturou Michaela Baye, režiséra předchozích dvou částí (1995, 2003) - a proto je při svém cameu na svatbě kamerou až pompézně obkroužen, přesně ve vlastním stylu. (Bertramm)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 206,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 426,5 mil. (NIRO)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama