Reklama

Reklama

Ačkoli má tovární dělník jménem Quaid (Colin Farrell) krásnou manželku (Kate Beckinsale), kterou miluje, výlet do mysli mu připadá jako perfektní dovolená od frustrujícího života – skutečné vzpomínky na život super špióna mohou být přesně to, co potřebuje. Ale když se proces zvrtne, Quaid se stane hledaným mužem. Quaid, který je na útěku před policií – kterou řídí kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), vůdce svobodného světa – se spojí s povstaleckou bojovnicí (Jessica Biel), aby našel hlavu ilegálního odboje (Bill Nighy) a zastavil Cohaagena. Linie mezi fantazií a realitou se začne smazávat a osud jeho světa visí na vlásku, když Quaid objeví svou skutečnou identitu, svoji pravou lásku a svůj skutečný osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 2

Recenze (1 385)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už jsem tohle přirovnání pro film jednou použil a nový Total Recall je film, kde jej, chtě nechtě, musím použít znovu. Tento film je jako Megan Fox. Člověk by se na ni vydržel dívat celé hodiny, exteriéry jsou to pěkné, ale uvnitř je to strašně prázdné. ______ Pamatuju si, že jsem na tento film chtěl jít i do kina, že jsem se na něj strašně těšil (ostatně, který chlap by se netěšil, když z traileru bylo jasné, že nás čeká super bitka Jessicy Biel proti Kate Beckinsale?) a že mi bylo celkem líto, že jsem to v kině nestihl i přes ty vcelku průměrné recenze. Nyní jsem ale rád, protože tento film nemá co nabídnout krom super vizuálu, což je ale v dnešní době už standard. Naštěstí to nenudí, ta bitka byla fajn a Colin Farell se sice Arniemu nevyrovná, nicméně taky nebyl nejhorší a toho chlápka, co neví, co je reálné a co ne, mu věříte. Abych to nějak zakončil, Total Recall rozhodně není film, který bych potřeboval vidět podruhé. 50 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spy who bored me. Wisemanův (na klasické sci-fi béčko příliš suchý) Rekall mi nachystal necelé dvě hodiny vzpomínek, o které jsem vůbec nestál. Rutina, uniformita, plagiátorství, trapná pomrkávání k originálu, akční režisérova choť (začínám si myslet, že je to pro ni ventil, aby ho nemlátila doma) a recidivní patlal Wimmer podepsaný pod leklým scénářem. Pokud Kurtík tvrdí, že dobrá akce je v jeho očích víc jak sex, pak to u něj doma trvá 12 sekund i s otočením na záda a kajícným promiň.. Nezbývá než souhlasit s uživatelem Zeebonk, že tento remake je zbytečnější, než ukrajinská šlapka v centru Vatikánu - už jen proto, že během zdlouhavých konkláve musí kardinálům zákonitě „vyhládnout“.. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Mal som taky citak, ze sa tento film oplati vidiet hlavne v kine, lebo ak by som si ho pozrel doma, hrozili by asi len 3 hviezdicky, pretoze by som si nedokazal vychutnat akcne scen tak, ako pri hlasnom sounde v kine. Divak si podobne, ako aj pri Verhoevenovom originali Total Recall kladol otazky, ze ci je to sen alebo tvrda realita a mnohe sceny mi ani tu neboli uplne jasne. Odkazy na original boli pri trojprsatej zene, alebo spomienke na planetu Mars, ktoru tuzil navstivit Colin Farrell a podobne, ako Sharon Stone z nicoho nic napadla Schwarzeneggera, tak tu sa na killermachine premenila pre zmenu Kate Beckinsale a slusilo jej to az bolo radost sa na nu divat. Potesila ma aj pritomnost sympatickej Jessicy Biel, ale aj krasne vizualne efekty a hlavne vdaka akcnym a bojovym scenam, pridavam aj tu stvrtu hviezdicku. Neocakaval som od scenara nic velkolepe, takze som bol celkom spokojny. Len Wiseman natocil zatial len prve dve casti UNDERWORLD (2003) a UNDERWORLD: EVOLUTION (2005) a neskor i akcnu pecku SMRTONOSNU PASCU 4.0 (2007). ___________ Colin Farrell - (Douglas Quaid / Hauser) +++ Kate Beckinsale - (Lori Quaid) +++ Jessica Biel - (Melina) +++ Bryan Cranston - (Cohaagen) +++ Bokeem Woodbine - (Harry) +++ Bill Nighy - (Matthias) +++ John Cho - (McClane) +++ Will Yun Lee - (Marek) +++ Výkonný producent: Len Wiseman +++ (Videl v kine 26.08.2012) +++ ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu jenom taková maličká věc... ehm, jak se tomu říká... pochází to z Nizozemska, nezastaví se před jakoukoliv nekompromisností, cynismem, nadsázkou, černočerným humorem, dělá si prdel z Holywoodu a ustálených tradic a postupů... A má rudou planetu.. Verh... Verhoeven. Ano, to je ono. Vizuálně pecka, využívá to každý dostupný chechták v okolí, ale příběhově sterilnější než nemocniční náčiní. A ani postavy na tom nejsou o nic lépe. Průměr díky krásné terminátorce Kate, spolehlivému Colinovi, akci a tomu vizuálu teda. Potenciál být něčím lepším to ale mělo a hlavně v úvodu to na mě kouká ze všech stran. Škoda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když já nejsem já, tak kdo vlastně jsem?" Návrat tajného agenta, který mistrně dokázal zmást sám sebe, mne bavil víc, než jsem ochoten připustit. Pod tíhou důkazů musím uznat, že moc originality nepobral, ale cestování zeměpádem považuju za skvělou atrakci a být při něm podložen z jedné strany Kate Beckinsale a z druhé Jessicou Biel můj zvířecí pud prostě muselo uspokojit. ()

Galerie (113)

Zajímavosti (36)

  • Expert na špeciálne efekty Patrick Tatopoulos je najviac hrdý na výtvor zvaný Pád - obrovský výťah, ktorý prechádza naprieč celou zemeguľou. Vyjadril sa, že použil prvky Boeingu 747, takže je divákom povedomý a pôsobí realisticky. (krasomama)
  • Jessica Biel (Melina) prezradila, že pri nakrúcaní ju inšpiroval herecký kolega Colin Farrell (Douglas Quaid). „Colin je jedným z dôvodov, prečo to bol taký skvelý zážitok. Je inšpirujúce sledovať ho," povedala a ďalej dodala: „Neustále sa snaží urobiť niečo inak, prekvapoval mňa, prekvapoval seba a stále posúval svoje hranice." (Sufferer)

Související novinky

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (více)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (více)

Reklama

Reklama