Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hershelova reakce na Shaneovo běsnění je jasná, skupina musí opustit farmu co možná nejdříve. Na farmě probíhá pohřeb Sophie a Hershelových blízkých, po němž Hershel zmizí. Na základě podezření, že by mohl být ve svém oblíbeném baru, pro něj vyrazí Rick s Glennem. Dale se svěřuje Lori se svým podezřením ve věci Otisovy smrti, Lori poté odjíždí za Rickem a Glennem, cestou k městečku však havaruje. Rick a Glenn opravdu nacházejí Hershela v baru, kde se snaží po ztrátě všech nadějí propít k depresi. Rickovi se ho sice podaří přesvědčit k návratu na farmu, v té chvíli se však objeví dva noví příchozí a Rick je nucen vzpomenout si na svou práci pro úřad šerifa. (Necrotongue)

(více)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda se sice nevyrovná předchozímu dílu, ale stále ještě přináší dostatečně zajímavý děj, který se neutápí v nezajímavých dialozích, ale přichází i s ucházející akcí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Měl jsem to pevně v rukou" a pak se to všechno posr*alo! Naše skupina musí bez milosti opustit pozemek a vydat se opět na cestu. Jenže mezitím se ještě stane spousta dalších událostí.... 90% ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to solídna epizóda, najmä scéna v bare. Dialógy boli perfektné na prípravu záverečného zúčtovania. ALE...Loriina časť je smiešna. Aký zmysel malo to, že sa tehotná žena vydala hľadať svojho manžela, do mesta, v ktorom nikdy nebola. Veď čo mala robiť, jazdiť po každej ulici a trúbiť, kým Rick nepribehne? Tá časť, keď sa pozerala na mapu a uhýbala z cesty, aby sa vyhla chodcovi. Zdá sa, že táto časť bola vynútená a nebola nevyhnutne potrebná pre túto epizódu. Akoby ju využili na to, aby natiahli 47-minútovú epizódu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Keď v bare opisovali, ako prišli z Filadelfie, Dave (Michael Raymond James) povedal, že "v blízkosti DC bola nejaká bezpečná zóna," ale nemohli sa dostať dostatočne blízko. To by mohol byť odkaz na bezpečnú zónu v Alexandrii, do ktorej sa skupina dostane o 3 série neskôr. Spomína aj vlakové nádražie, čo môže byť odkaz na Terminus. (molcan2)
  • Ke konci epizody zazní píseň „Regulator“ od americké rockové skupiny Clutch. (Doomcourier)

Reklama

Reklama