Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí epizodu třetí řady otevírá velmi tvrdé přistání. Andrea a Michonne vyrazí zkontrolovat místo havárie, překvapí je však příjezd oddílu ozbrojenců, před nimiž se ukryjí v lese, kde vzápětí Andrea potká starého známého... Krátce poté se obě ženy setkávají s Guvernérem a seznamují se s životem v jeho městečku Woodbury. Guvernér vzápětí vyjeví Andree a Michonne svou vizi, atmosféra je však plná tajemství a nedůvěry. V závěru divák zjišťuje, že je Guvernér vášnivým sběratelem, přičemž má jeho koníček velmi široký záběr. (Necrotongue)

(více)

Recenze (12)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andrea a Michonne uvidia haváriu vrtuľníka a vydajú sa na miesto, aby vyhľadali preživších a pomohli im. Spolu s nimi však prichádza skupina ozbrojených mužov, ktorí sa ukryjú v lese. Muži z helikoptéry odvedú pilota a ženy prekvapí Merle. Skupina vezme Andreu a Michonne do ich komunity vo Woodbury, kde ženy privítajú jedlom, liekmi, teplou sprchou a oblečením. Predstavia im Guvernéra, muža, ktorý vládne Woodbury, chráni a poskytuje ľuďom v komunite kvalitný život. Andrea verí, že Woodbury je dokonalé miesto v chaose, ale Michonne Guvernérovi nedôveruje a chce toto miesto opustiť. Medzitým pilot helikoptéry prezradí polohu konvoja Národnej gardy s priateľmi a Guvernér sľúbi, že ich so svojimi mužmi zachráni. Keď však dorazia na miesto, niečo sa stane. "Walk with Me" je osviežujúca epizóda seriálu The Walking Dead, v ktorej sa vracia Merle s novými postavami. Guvernér je zaujímavá postava a nie je ľahké pochopiť jeho skutočné zámery. Kto je a ako sa volá, sú určite otázky každého fanúšika tohto seriálu. Merle je späť len s jednou rukou a určite je nebezpečnejší ako kedykoľvek predtým. Predstavte si, že títo nebezpeční muži skrížia cestu Rickovi a jeho tímu. Môj hlas je štyri. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vida, vida!! To se dějí věci! Mrtví se mění v nemrtvé, předpokládaní mrtví se vracejí mezi živé (netvrdím, že kompletní), přibyl i Guvernér se svou vlastní milicí a vypadá to, že příběh dostane nový náboj. Nebo oprátku. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A přeci někdo přežil. Vítejte ve Woodbery! Ale pozor na guvernéra, není zase takový hodný panáček jak na první pohled vypadá. Leč jste alespoň nachvilku v bezpečí před zombíky... 90% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Dvadsaťštyri hlavíc vrtúľ pripevnených na dne nádrží bolo vydlabaných, čo im umožnilo plávať. Voda bola zafarbená na chorobne žltú farbu pridaním kávovej usadeniny, čaju a farbiva. (molcan2)

Reklama

Reklama