Reklama

Reklama

Maggie a Michonne přivedly do stodoly Aarona, který nabídl Rickově skupině místo v jejich komunitě, kde by měli být v bezpečí. Rick dal Aaronovi skoro okamžitě pěstí, a až když byl Aaron svázaný, nechal ho Rick mluvit. Aaron tvrdí, že je venku jen jeden další člověk, ale Rick mu nevěří. Michonne, Maggie, Glenn, Abraham a Rosita jdou obhlídnout auta, kterými prý Aaron a jeho parťák přijeli. Tato skupina zjistila, že Aaron mluví pravdu. Zbytek lidí prohledal okolí a nikoho dalšího nenašli. V jednom z aut bylo jídlo, takže Rick přikazuje, aby se jeho lidé najedli a v noci vyrazí k Aaronově táboru. Aaron jim odmítá říct přesnou polohu tábora, nováčky vždy odváží on. Rick je ale opatrnější, takže nechá řídit Glenna a pojedou jinou cestou, než jakou chtěl Aaron. Skupina vyráží v noci, ale moc se jim to nevyplatí. V prvním autě jedou Glenn, Rick, Michonne a Aaron. Michonne si všimla, že na Aaronových fotografiích nejsou lidé a přestala mu věřit, v tu chvíli auto nabouralo do velké skupiny mrtváků. Za první autem jel přívěs, ale ten se ztratil. V tu chvíli se na obloze objevila světlice a Aaron začal utíkat k ní. Posádka prvního vozu se dostala mezi mrtváky, ale vzájemně si pomohli. Glenn osvobodil Aarona a všichni pak utíkali za světlicí. Takhle se našla celá skupina a Aaron našel i svého přítele Erica, který hledá nové lidi s ním. Eric se dostal do úzkých, ale Rickovi lidé mu pomohli. Aaron a Eric tvoří pár. Dalšího dne ráno všichni vyrazili k táboru, Eric jim řekl přesnou polohu. Už před branou je slyšet dětský smích, což je podle Michonne dobré znamení. Rick ale stále nikomu nevěří a kousek od tábora si v harampádí ukryl zbraň. Vypadá to, že ani Carol moc nevěří nové komunitě. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaron je zajat a vyslýchán. Skupina už toho zažila tolik, že nechce nic podcenit. Když se vše prošetří a udělá průzkum, částečně přistoupí na Aaronův návrh a vydají se na cestu do Alexandrie. 80% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po strašlivě nudné předchozí epizodě, jsem byl tímto dílem příjemně překvapen. Epizoda byla dostatečně akční, dynamická i zábavná, takže jsem si ji v pohodě užil, nenudil jsem se, neusínal. Navíc mě bavil boj s všudypřítomnou paranoiou. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama