Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

heyda 

všechny recenze uživatele

Pěkný odpočinkový film. Sice je pravda, že nemá nějaké výraznější momenty, a je dost možné, že si za pár dní už na nic pořádně nevzpomenu. Na druhou stranu splnil vše, co jsem chtěl. Odpočinul jsem si, pobavil jsem se a viděl jsem moji milovanou Drew, navíc se film vyhnul mnoha běžným klišé. Takže za mě spokojenost. 75% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príjemná vzťahová komédia, v ktorej je miera romantiky a humoru krásne vyvážená. Justin Long a Drew sa k sebe neskutočne hodia a ich vzájomné iskrenie je badateľné v každej scéne. Potom sú tu typické chuťovky ako scéna v solárku, alebo opitá Drew v bare. Film si síce pohráva zo zaužívanými klišé vzťahových filmov, kde rozpráva o sile lásky dvoch zamilovaných aj napriek tomu, že im okolnosti neprajú, ale veľmi si cením, že film nemá potrebu klamať diváka ako to robia iné filmy a nehrá sa na niečo čo nie je. Ponúka nám presne to čo očakávame, spôsobom akým to očakávame, nesnaží sa prekvapovať, snaží sa len zabaviť a dojať. V príbehu sa nachádzajú absolútne nezabudnuteľné postavičky, z ktorých asi najlepší je Garettov spolubývajúci Dave. Jeho hlášky, a múdrosti balancujúce medzi demenciou a skutočným porozumením sú nezabudnuteľné. Priemer, ktorý sa na nič nehrá a práve preto funguje tak ako má. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantika, která nijak netlačí na pilu, vyhýbá se většině tradičních žánrových klišé a většinou jede v příjemně civilním módu. Občas ji osvěží, a občas ruší kromě samoúčelné vulgarity taky dva více méně trapní týpci, kteří tou svou oplzlostí naopak tlačí na pilu až moc a kdyby jich nebylo, bylo by to minimálně o stupěň lepší. Drew je opět výborná, s Justinem tvoří výbornou dvojku a dobře jim to spolu hraje. Občas se vydaří skvělá a zábavná scéna, občas padne skvělý vtípek. Rozhodne překvapilo v dobrém. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Originálních romanťáku je poskvornu, proto tohle trochu osvěžilo vody...jenže ty grády, co to nabralo na začátku, začaly upadat asi po 45 minutách a pak už se to prostě nějak moc nezvádlo. Konec je bohužel prvoplánový a nikoho nepřekvapí, asi jsem čekala něco jiného...ale jinak jsem byla svým způsobem vážně překvapena, dokonce jsem si poprvé všimla, jak hroznou angličtinou mluví Drew (šlape si trochu na jazyk?). Jako filmový páreček byli příjemní a nenucení, bomba roku to asi není, ale pokud ji nebudete čekat, můžete být jen mile převapeni. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

I když je to svým pojetím mnohem víc břiblíženo realitě, než většina podobých romanťáren a nevyzní to ani tak přehnaně sladce, tak nemůžu hodonit víc jak 3*. V rámci žánru mě tam chybělo více komediálních prvků. Vyloženě zábavný byl snad jenom Garrettův spolubydlící. Osobně mi ani moc neseděl Justin k Drew. Neni to špatné, ale přišlo mi to takové prázdné a samotný problém toho stěhování je taky trošku přitažený za vlasy. V reálu by se tahle situace podle mě řešila mnohem snadněji. Příjemný film s neokoukaným obsazením. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama