Reklama

Reklama

Len jeden jediný americký hrdina získal hodnosti v špeciálnych vojenských jednotkách Zelené barety, elitných jednotkách námorného vojska SEAL aj ľahkej pechoty Army Rangers. Len jednému udelili postupne 16 ocenení Purpurové srdce, tri Kongresové medaily cti a sedem medailí prezidenta za statočnosť. Tým hrdinom je MacGruber (Will Forte). Pred desiatimi rokmi, keď zahynula jeho snúbenica rukou zloducha Cuntha, s bojom proti zločinu skončil. Ale keď sa dozvie, že ho krajina potrebuje, aby našiel jadrovú hlavicu, ktorú ukradol jeho úhlavný nepriateľ Dieter Von Cunth (Val Kilmer), neváha a vyráža do akcie. Jedine MacGruber totiž dokáže Cuntha zastaviť. Zostaví elitný tím odborníkov, medzi ktorými nechýba poručík Piper Dixon (Ryan Phillippe) a Vicki St. Elmová (Kristen Wiigová). Pod jeho velením vyrážajú dopadnúť zloducha Cuntha, aby ho doviedli pred spravodlivý súd. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (235)

rowdys 

všechny recenze uživatele

Fúha, tak toto bolo zlé. Ako pravidelný divák Saturday Night Live som sa tešil na spŕšku vtipov, na ktoré som zvyknutý z SNL, no zasmial som sa dokopy dvakrát. Veľkou mierou sa o to zaslúžilo aj nevyužitie talentov, keď Kristen Wiig, ktorej najväčšia devíza je stvárňovanie pošahaných existencií tu vyfasovala nevýraznú úlohu sekundantky s neprítomným výrazom, Phillippe s Kilmerom sa tvárili vážne ako smrť a všetko ťahal len Will Forte. Jediná scénka, ktorá aspoň vzdialene pripomínala pôvodné skeče pritom prišla až pri vyvrcholení a i z tej bol ozbieraný všetok humor. MacGruber sa tak zapisuje medzi kvantum ostatných SNL filmov inšpirovaných skečmi, ktoré to s minutážou viac než 5 minút v 30 Rockeffeler Plaza nezvládli. ()

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Přehnaně sprostá a extrémně nevtipná pseudoparodie, která patří mezi nejtrapnější filmy nejen tohoto roku. Zbytečných 10 milionů $ vražených do rozpočtu a škoda té jedné a půl hodiny věnované na zhlédnutí. Nějaký ten povedený vtípek by se tady ale našel, což tuto nudnou frašku zachraňuje od odpadu. PS: proč vůbec překládali ten název? ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Komedie bez jakýchkoliv ambicí začíná velice rozpačitě, ale pokud budete schopni přistoupit na pravidla hry, tedy na nelogické vtipy s hojným výskytem sprostých slov komentujících absurdní situace, párkrát se dobře pobavíte. MacGruber není nakonec primárně parodií na MacGyvera, jak se původně zdálo, ale bere si z této slavné postavy jen základní obrysy a dále jde vlastní cestou. Ta je poněkud kostrbatá, ale dokáže nabídnout několik výborných vtipů doplněných o zbytek, který příliš neurazí. Ačkoliv nakonec brousí film ve vodách průměru až lehkého nadprůměru, jedno se mu nedá upřít. Takhle dobře jsem se u milostných scén ještě něnasmál.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Matthew Compton: 1. MacGruber's Theme - Cornbread Compton/The Silver Lake Chorus ,2. I'm In - MacGruber/Col. James Faith ,3. Heavy Soul - The Black Keys ,4. Rosanna - Toto ,5. Baker Street - Gerry Rafferty ,6. Nice Car Dickhead - MacGruber ,7. Tick Tick Boom - The Hives ,8. Put Your Pants Back On - Lt. Dixon Piper/MacGruber ,9. Touch and Go - Emerson/Lake/Powell ,10. Take Me Home Tonight - Eddie Money ,11. Harden My Heart - Quarterflash ,12. The Perfect Number - Vicki St. Elmo ,13. Spill It - MacGruber/Vicki St. Elmo ,14. Broken Wings - Mr. Mister ,15. Steal Away - Robbie Dupree ,16. Love Is A Wonderful Thing - Michael Bolton ,17. Rock My Body - Vicki St. Elmo ,18. Champion - Vicki St. Elmo ,19. MacGruber's Suite - Matthew Compton , ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Děsnej dupák, doják atd. to jsou skvosty bez špetky vkusu a soudnosti, který bez příběhu válcujou bránice imbecilů a dětí prvního stupně. MacGruber, ať často trapný a jindy hluboce nevtipný, rozhodně do stejné odpadní stoky nepatří. Ať už je to parodujícím se Kilmerem, nebo několika opravdu parádním fórům, s dementně, dementním MacGruberem se nenudíte.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Jorma Taccone predpokladal, že kvôli sexuálnym scénam dostane film rating NC-17. Nakoniec dostal miernejší rating R. (m.a.t.o.)
  • Scény z Pentagonu boli natáčané v skutočnom Pentagone vo Washingtone DC. (MikaelSVK)
  • Maya Rudolph (Casey Fitzpatrick) bola počas natáčania v ôsmom mesiaci tehotenstva. (m.a.t.o.)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

MacGyver míří na plátna kin

MacGyver míří na plátna kin

14.11.2012

A na rozdíl od neúspěšné a ne moc povedené parodie MacGruber se tentokrát ponese ve vážnějším duchu. Tedy, pokud jste schopni brát vážně příběh o chlápkovi, kterého vysadíte s ešusem a nožem… (více)

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama